Jonathan Majors: Θα αλλάξει ο Kang του MCU μετά τη σύλληψή του; Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει

Η υπόθεση της επίθεσης εναντίον της κοπέλας του έχει στοιχίσει ήδη στον ηθοποιό του Creed 3
19 Απριλίου 2023 19:23
Jonathan Majors: Θα αλλάξει ο Kang του MCU μετά τη σύλληψή του; Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει

Στον Jonathan Majors φαίνεται πως έχει στοιχίσει ήδη η υπόθεση της βιαιοπραγίας εναντίον της κοπέλας του όπως λέγεται ότι έγινε, καθώς τον περασμένο μήνα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στη Νέα Υόρκη. Οι εκπρόσωποι και οι δικηγόροι του όμως έχουν ισχυριστεί ότι έχουν αδιάψευστα στοιχεία για την αθωότητά του καθώς η υπόθεση θα πάρει το δρόμο των δικαστηρίων. 

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες γύρω από το περιστατικό, ο ατζέντης του και η εταιρία που τον εκπροσωπεί τον αφήσαν στα κρύα του λουτρού, ενώ αποκαλύφθηκε από ρεπορτάζ ότι ο σταρ των ταινιών της Marvel και του Creed 3, έχασε τους ρόλους που θα έπαιζε σε δύο επερχόμενες ταινίες του. Πρόκειται για μια βιογραφική ταινία του Otis Redding, αλλά και μια κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος "The Man in My Basement"

Ο ρόλος όμως για τον οποίο έγινε ευρέως γνωστός και αγαπήθηκε είναι ο Kang the Conqueror του MCU, που στο πρόσφατο Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ήταν για πολλούς το highlight της ταινίας. Βέβαια, ο villain του αναμένεται να είναι ο επόμενος μεγάλος κακός του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, καθώς το Avengers 5 αφορά τον ίδιο αφού φέρει τον τίτλο "Avengers: The Kang Dynasty". Τι θα γίνει όμως με τον μεγάλο του ρόλο στη Marvel; 

Μένει ή φεύγει ο Kang; 

Οι φήμες λένε πως ίσως ο Majors γίνει recast στο ενδεχόμενο να αποδειχθεί ένοχος στο περιστατικό βίας που φέρεται να εμπλέκεται και μάλιστα έχει ακουστεί το όνομα του Damson Idris για πιθανό διάδοχό του.

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί το έγκυρο ρεπορτάζ του Deadline αναφέρει ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα εντός της Marvel Studios για να γίνει recast o Jonathan Majors και να καταλήξει σε άλλον ηθοποιό ο ρόλος του Kang. 

Με την ημερομηνία πρεμιέρας του Avengers: The Kang Dynasty να βρίσκεται στον ορίζοντα (Μάιος 2025), ίσως ο χρόνος να δείξει εάν οι φήμες ή το ρεπορτάζ του Deadline ισχύει τελικά για την περίπτωση της παραμονής του Majors στο MCU.