Insidious: The Red Door – Οι εφιάλτες επέστρεψαν για τους Lamberts στο πρώτο επίσημο trailer!

Οι Josh και Dalton δε θα περάσουν καθόλου καλά στο νέο Insidious
19 Απριλίου 2023 17:23
Insidious: The Red Door – Οι εφιάλτες επέστρεψαν για τους Lamberts στο πρώτο επίσημο trailer!

Η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε και η Sony Pictures, πιστή στην υπόσχεσή της, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το Insidious: The Red Door. Από τον παραγωγό του The Black Phone, Jason Blum και τον James Wan του Annabelle, το νέο κεφάλαιο υπόσχεται να ακολουθήσει σε γνωστά μονοπάτια και να συνεχίσει την ιστορία της οικογένειας Lambert.

Με πρωταγωνιστή τον Patrick Wilson και τον Ty Simpkins, το νέο Insidious επικεντρώνεται στους Josh και Dalton, των οποίων η ζωή θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη και αυτό φαίνεται από το επίσημο βίντεο. Οι εφιάλτες του Dalton έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και τώρα θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο.

Δείτε το πρώτο trailer του Insidious: The Red Door παρακάτω:

 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Red Door θα είναι η τελευταία ταινία της οικογένειας Lambert και θα κλείσει οριστικά αυτό το Saga. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε εάν τα επόμενα Insidious θα επικεντρωθούν σε κάποια άλλη οικογένεια ή θα κλείσουν οριστικά.

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Insidious είναι το δεύτερο μεγαλύτερο franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan και τον Leigh Whannell, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο Saw του 2004.

Στο φιλμ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Patrick Wilson, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass, Ty Simpkins και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell. Στην παραγωγή βρίσκονται οι James Wan, Jason Blum, Oren Peli και άλλοι.

To Insidious: The Red Door θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.