Superman: Legacy - Έτοιμα όλα για να ξεκινήσει η παραγωγή και σε τι στάδιο βρίσκεται

Ο James Gunn αποκάλυψε τι γίνεται με την επιλογή του κοστουμιού του νέου Superman
18 Απριλίου 2023 19:31
Superman: Legacy - Έτοιμα όλα για να ξεκινήσει η παραγωγή και σε τι στάδιο βρίσκεται

Ευχάριστα νέα έρχονται για την καινούργια ταινία του Superman που θα αποτελεί μέρος του DC Universe δια χειρός James Gunn και θα προσφέρει μια άλλη, φρέσκια βερσιόν του Man of Steel. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η προπαραγωγή της ταινίας Superman: Legacy, όπως θα ονομάζεται, έχει μόλις ξεκινήσει, κάτι που το μάθαμε από τον James Gunn, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη σκηνοθέτη και σεναριογράφου. 

Η νέα ταινία του Superman, λοιπόν, κάνει από σήμερα ένα σημαντικό βήμα εμπρός στην παραγωγή της με σκοπό να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2025, όντας το πρώτο κεφάλαιο του νεοσύστατου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran από τότε που ανέλαβαν τα ηνία της DC Studios. 

Ο Gunn δήλωσε μέσα από το Twitter του, συνοδεύοντας το με μια φωτογραφία από την πρώτη σελίδα του σεναρίου της ταινίας: 

Είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της κληρονομιάς. Και δεν υπάρχει καλύτερη μέρα από την Superman Anniversary Day για να ξεκινήσουμε πλήρως την προ-παραγωγή του Superman: Legacy. Τα κοστούμια, η καλλιτεχνική διεύθυνση και πολλά άλλα τρέχουν ήδη. 

Πρόσφατα, η Warner Bros. αποκάλυψε την σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε: "Το "Superman: Legacy" αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη".

Τώρα αυτό που μένει είναι να μάθουμε ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον νέο "Clark Kent". To Superman: Legacy θα είναι η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική κυκλοφορία της DC Studios επί εποχής Gunn/Safran και θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου του 2025

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του. 

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το βρείτε πατώντας εδώ