The Boogeyman: Η νέα horror ταινία υπόσχεται να σας κατατρομάξει – Δείτε το νέο trailer

Ραντεβού αυτόν τον Ιούνιο στις αίθουσες
18 Απριλίου 2023 18:25
The Boogeyman: Η νέα horror ταινία υπόσχεται να σας κατατρομάξει – Δείτε το νέο trailer

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το The Boogeyman, τη νέα ταινία τρόμου που είναι βασισμένη στο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Stephen King.

Έτσι, η νέα ματιά στην ταινία είναι έτσι όπως περιμένετε, με μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ένα «κακό» να παραμονεύει. Το Boogeyman επικεντρώνεται σε δύο αδερφές όταν αντιλαμβάνονται ότι συμβαίνουν διάφορα παράξενα περιστατικά μετά το χαμό της μητέρας τους. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Rob Savage γνωστός από το Dashcam.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του The Boogeyman:

 

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Η μαθήτρια λυκείου, Sadie Harper και η μικρή αδερφή της, η Sawyer αναστατώνονται από τον άδικο χαμό της μητέρας τους και παράλληλα ο πατέρας τους δεν είναι και τόσο υποστηρικτικός, παρόλο που περνάει δύσκολα με το χαμό της γυναίκας του.

Έτσι, όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι τους ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που τους κυνηγά.

Πρωταγωνιστούν οι Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivian Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) και David Dastmalchian (Dune).

Οι Scott Beck, Akela Cooper και Bryan Woods έχουν γράψει το σενάριο, φυσικά βασισμένη στην ιστορία του Stephen King που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1973. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen, Scott Beck, Bryan Woods και Emily Morris.

Το The Boogeyman θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου.