Power Rangers - Netflix: Δείτε μια νέα σκηνή λίγο πριν την πρεμιέρα

Μετράμε αντίστροφα για την επετειακή ταινία του Netflix
17 Απριλίου 2023 22:23
Power Rangers - Netflix: Δείτε μια νέα σκηνή λίγο πριν την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε ακόμη ένα “clip” από το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always που θα παίξει σε λίγες μέρες αποκλειστικά μέσα από το Netflix. Η σπέσιαλ ταινία των αγαπητών ηρώων είναι πιο κοντά από ποτέ και υπόσχονται να μοιράσουν δάκρυα χαράς σε κάθε λάτρη των “παλιών” Ranger. 

Σε αυτό βλέπουμε τον μαύρο και τον κόκκινο Ranger να τα βάζουν με κάποιους εχθρούς, έτσι ώστε να σώσουν μια γυναίκα που κινδυνεύει. Επίσης, θα πάρετε και μια νέα γεύση από τις μάχες και τις ειδικές ικανότητες των χαρακτήρων πριν καν μεταμορφωθούν σε Rangers. 

Δείτε το βίντεο παρακάτω 

 

Η special ταινία για την 30η επέτειο από την πρεμιέρα των Mighty Morphin Power Rangers λαμβάνει χώρα "Τριάντα χρόνια αφότου ο σοφός και πανίσχυρος Zordon δημιούργησε τους Mighty Morphin Power Rangers, με την ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος". 

Το 30th Anniversary Special είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική φράση του franchise "Once a Ranger, Always a Ranger" (Μια φορά Ranger, Για πάντα Ranger), που σημαίνει ότι όταν γίνεις μέλος της οικογένειας των Ranger, είσαι πάντα καλοδεχούμενος. 

Στο ρόλο της Ροζ Ranger για την reunion ταινία θα είναι η Catherine Sunderland, τον αρχικό Μαύρο Ranger θα υποδυθεί ξανά ο Walter Emanuel Jones, μαζί με τον αρχικό Μπλε Ranger του David Yost. Ο Steve Cardenas θα επιστρέψει στο ρόλο του Κόκκινου Ranger ονόματι "Rocky" (2ος κόκκινος Ranger), μαζί με τον Johnny Yong Bosch (2ο Μαύρο Ranger) και την Karan Ashley (2η Κίτρινη Ranger).  

Power Rangers - Netflix: Δείτε μια νέα σκηνή από την επετειακή ταινία “Once & Always“

Επίσης, θα εμφανιστεί και η Barbara Goodson ως Rita Repulsa και ο Richard Horvitz ως “Alpha 5”, καθώς και η Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang. 

Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.