Guardians of the Galaxy Vol 3: Το νέο trailer θα σας...ψήσει!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα
16 Απριλίου 2023 20:41
Guardians of the Galaxy Vol 3: Το νέο trailer θα σας...ψήσει!

Έχουν μείνει λίγες εβδομάδες μέχρι να κάνει πρεμιέρα η 3η ταινία των Guardians of the Galaxy και η Marvel συνεχίζει να ανεβάζει νέα βίντεο. Πιο συγκεκριμένα κυκλοφόρησε ακόμη ένα μικρό trailer από την ταινία του James Gunn που θέλει να σας...ψήσει! 

Με την ονομασία “Relax” στο νέο βίντεο βλέπουμε όλα τα κεντρικά πρόσωπα ή αλλιώς τους Φύλακες του Γαλαξία, με τον Drax να κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση, αφού “τρολάρει” και αράζει σε έναν καναπέ. Επιπροσθέτως δε λείπουν οι εκρήξεις και η δράση που υπόσχεται κάθε "Guardians" ταινία. Οι Star Lord, Gamora, Mantis, Drax, Rocket Racoon, Groot και Nebula είναι έτοιμοι να παίξουν τις...καλύτερες επιτυχίες τους στην τελευταία αυτή περιπέτειά τους.   

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής: 

Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα. 

Guardians of the Galaxy 3: Γεμάτο συγκίνηση για το μεγάλο “αντίο“ είναι το νέο trailer

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland. 

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Μαίου. Παρακολουθήστε το νέο ολιγόλεπτο βίντεο παρακάτω.