Είναι οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson...αδέρφια; Η αποκάλυψη που σόκαρε το Χόλιγουντ

Η απίστευτη ιστορία που μπορεί και να αληθεύει με βιολογικό τρόπο!
16 Απριλίου 2023 08:00
Είναι οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson...αδέρφια; Η αποκάλυψη που σόκαρε το Χόλιγουντ

Ο Matthew McConaughey και ο Woody Harrelson είναι δύο από τους πιο δημοφιλείς και πολυτάλαντους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί σε διάφορα έργα, όπως η κωμωδία "Surfer, Dude", αν και οι περισσότεροι θα τους θυμόμαστε για την 1η σεζόν της σειράς "True Detective", εκεί όπου οι ερμηνείες τους άφησαν εποχή. Είναι επίσης γνωστοί για τη στενή τους φιλία και την αδελφική τους σχέση, γεγονός που έχει οδηγήσει ορισμένους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν είναι στην πραγματικότητα συγγενείς.

Η απάντηση είναι: ίσως. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Kelly Ripa στο podcast της "Let's Talk Off Camera", ο Μακόναχι αποκάλυψε ότι αυτός και ο Χάρελσον μπορεί να είναι ετεροθαλή αδέλφια. Είπε ότι η μητέρα του, Kay McConaughey, εξομολογήθηκε ότι "γνώριζε" τον πατέρα του Harrelson, Charles Harrelson, έναν διαβόητο εκτελεστή που πέθανε στη φυλακή το 2007.

Ο McConaughey δήλωσε στη συνέντευξή του ότι η μαμά του άφησε να εννοηθεί ότι είχαν μια ρομαντική συνάντηση όταν οι γονείς του περνούσαν το δεύτερο διαζύγιό τους και ο μπαμπάς του Harrelson ήταν σε άδεια.

"Συνεχίσαμε να αναλύουμε τι σήμαινε αυτό το "ήξερε" και κάναμε κάποια μαθηματικά και ανακαλύψαμε ότι ο μπαμπάς (του Harrelson) ήταν σε άδεια την ίδια περίοδο που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είχαν το δεύτερο διαζύγιό τους. Στη συνέχεια, υπάρχουν πιθανές αποδείξεις και μέρη στο Δυτικό Τέξας όπου μπορεί να υπήρξε μια συγκέντρωση, ή μια συνάντηση, ή μια στιγμή που 'ήξερε'", δήλωσε ο McConaughey.

Ο McConaughey πρόσθεσε ότι ο ίδιος και ο Harrelson βρίσκονται πολύ κοντά να κάνουν ένα τεστ DNA για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους, αλλά παραδέχτηκε ότι ο ίδιος ήταν πιο διστακτικός από τον Harrelson. Είπε ότι φοβόταν μήπως ανακαλύψει ότι ο πατέρας του, James McConaughey, ο οποίος πέθανε το 1992, μπορεί να μην είναι ο βιολογικός του γονέας.

Όπως δηλώνει ο Μακόναχι: "Είναι λίγο πιο εύκολο για τον Γουντ να πει, "Έλα, ας το κάνουμε το τεστ DNA, γιατί τι έχει να κερδίσει ο ίδιος; Για μένα είναι λίγο πιο δύσκολο, γιατί μου ζητάει να ρισκάρω και να πω: "Για μισό λεπτό, προσπαθείς να μου πεις ότι ο μπαμπάς μου, μπορεί να μην είναι ο μπαμπάς μου μετά από 53 χρόνια που το πιστεύω;".

Ο McConaughey και ο Harrelson δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη τα αποτελέσματα του τεστ DNA, αλλά εργάζονται σε μια νέα κωμική σειρά για το Apple TV+ με τίτλο "Brother From Another Mother", η οποία βασίζεται στη δική τους φιλία. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος και δεν είναι λίγες οι γλώσσες που λένε ότι εκεί θα γίνουν τα...επίσημα αποκαλυπτήρια.

Έχουν επίσης υποστηρίξει ο ένας την καριέρα και την προσωπική ζωή του άλλου. Ο McConaughey δήλωσε ότι ο Harrelson εμφανίζεται συχνά στο σπίτι του απροειδοποίητα και ότι οι οικογένειές τους είναι πολύ κοντά. Τα παιδιά τους αποκαλούν ο ένας τον άλλον "θείο" και "θεία" και οι σύζυγοί τους είναι επίσης καλοί φίλοι.

"Το πού αρχίζω εγώ και πού τελειώνει εκείνος και πού αρχίζει εκείνος και πού τελειώνω, εγώ ήταν πάντα σαν μια θολή γραμμή, και αυτό είναι μέρος της αδελφικής μας σχέσης", δήλωσε ο McConaughey. "Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Γούντι. Τα παιδιά του με φωνάζουν θείο Μάθιου κ.λπ. κ.λπ. Και βλέπεις φωτογραφίες μας και η οικογένειά μου πιστεύει ότι σε πολλές φωτογραφίες του είμαι εγώ. Η οικογένειά του πιστεύει ότι σε πολλές φωτογραφίες μου είναι αυτός".