Έρχεται το reboot του Twister και μάθαμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές

Ακόμη μία αναγέννηση παλιάς ταινίας από την Universal Pictures
15 Απριλίου 2023 16:00
Έρχεται το reboot του Twister και μάθαμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές

Είχε γίνει γνωστό από το 2020 ότι η Universal Pictures ετοιμάζει ακόμα ένα reboot μιας κλασικής ταινίας. Ο λόγος γίνεται για το Twister που κυκλοφόρησε το 1996 και θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες με νέα πρόσωπα και τον Lee Isaac Chung του Minari στο ρόλο του σκηνοθέτη. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το cast. 

Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, στο Twister θα παίξει ο Glen Powell, τον οποίο είδατε πρόσφατα στο Top Gun: Maverick, αλλά έχει παίξει σε άλλες γνωστές ταινίες όπως τα The Dark Knight Rises, Devotion και Set It Up. Επιπροσθέτως, στο cast θα βρίσκεται και η Daisy Edgar-Jones των Normal People, Fresh και War of the Worlds. 

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Mark L. Smith, ο οποίος έχει δουλέψει και στο Οσκαρικό The Ravenant με τον Leonardo DiCaprio. Ο Frank Marshall θα βρίσκεται στην παραγωγή με την εταιρία Kennedy/Marshall Company. 

Στην εν λόγω ταινία καταστροφής του 1996 πρωταγωνίστησε ο αείμνηστος Bill Paxton μαζί με την Helen Hunt. Η πλοκή είχε να κάνει με μια ομάδα ερευνητών-κυνηγών ανεμοστρόβιλων που ήθελαν να δοκιμάσουν μια συσκευή που έφτιαξαν η οποία μπορεί να τους ανιχνεύει πριν σχηματιστούν. Τελικά, ξεσπάει ένας ανεμοστρόβιλος που ρουφάει τα πάντα στο πέρασμά του και αναγκάζονται να τρέξουν για να σωθούν.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην πρωτότυπη ταινία, η οποία άγγιξε τα 500 εκατομμύρια δολάρια στο box office ήταν παραγωγός ο Steven Spielberg.