Μάθαμε την ονομασία του επόμενου Insidious και πότε θα κυκλοφορήσει

Επιστρέφει κανονικά και ο Patrick Wilson
14 Απριλίου 2023 19:55
Μάθαμε την ονομασία του επόμενου Insidious και πότε θα κυκλοφορήσει

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Sony Pictures ετοιμάζει την επόμενη Insidious ταινία και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αρχικά, η ταινία θα ονομαζόταν Insidious: Fear the Dark, αλλά πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα αλλάξει η ονομασία της σε Insidious: The Red Door. 

Τώρα, έγινε γνωστό ότι το φιλμ θα καταφθάσει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου 2023 και θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά το τελευταίο Insidious.  

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Insidious είναι το δεύτερο μεγαλύτερο franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan και τον Leigh Whannell, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο Saw του 2004. 

Στο φιλμ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Patrick Wilson, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass, Ty Simpkins και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

To Insidious: The Red Door θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου. 

Tags: