Αυτή η ταινία είχε 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ και παίζει τώρα στο Disney Plus

Με πρωταγωνιστές τους Colin Farrell και Brendan Gleeson
14 Απριλίου 2023 16:03
Αυτή η ταινία είχε 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ και παίζει τώρα στο Disney Plus

Μία επιτυχημένη ταινία που ήταν υποψήφια για 9 Όσκαρς παίζει εδώ και λίγες ώρες μέσα από τη “συχνότητα” του Disney Plus. Ο λόγος γίνεται για το The Banshees of Inisherin (Τα Πνεύματα του Ινισέριν), το οποίο μπορείτε πλέον να απολαύσετε μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία της Disney. 

Σε αυτό το φιλμ θα δείτε τον Colin Farrell, σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του όπως λένε πολλοί, και πλάι του θα δείτε και τον Brendan Gleeson. 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Martin McDonagh, σκηνοθέτη των "In Bruges" και "Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι", ενώ πρωταγωνιστούν επίσης και οι Kerry Condon και Barry Keoghan. 

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: 

Δυο άντρες πέφτουν σε αδιέξοδο όταν ο ένας τους αποφασίζει να βάλει τέλος στη μακροχρόνια φιλία τους. 

Συνολικά, η ταινία απέσπασε 9 υποψηφιότητες στην 95η Τελετή Απονομής στις κατηγορίες Α' Ανδρικού (Colin Farrell), Β' Ανδρικού (Barry Keoghan, Brendan Gleeson), Β' Γυναικείου (Kerry Condon), Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Μουσικής και πρωτότυπου σεναρίου. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε και την άποψή μας για την ταινία. 

Το The Banshees of Inisherin (Τα Πνεύματα του Ινισέριν) παίζει μέσα από το Disney+. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το επίσημο trailer της.