Deadpool 3: Επίσημα έχουμε δύο μεγάλες και πολυπόθητες επιστροφές!

Vanessa και Colossus πάνε στο Multiverse του MCU
13 Απριλίου 2023 01:23
Deadpool 3: Επίσημα έχουμε δύο μεγάλες και πολυπόθητες επιστροφές!

Το Deadpool 3 ετοιμάζεται να υποδεχθεί δύο τρανταχτές επιστροφές στο ενεργητικό του, που θα εμπλουτίσουν το sequel πέραν των Ryan Reynolds στον ομώνυμο ρόλο και Hugh Jackman ως Wolverine. Ο λόγος για την Morena Baccarin και τον Stefan Kapicic, οι οποίοι θα επιστρέψουν στους ρόλους των Vanessa και Colossus αντίστοιχα. Για όσους δε γνωρίζουν, η Vanessa είναι φυσικά το έταιρον ήμισυ του Wade Wilson καθώς το love story των δύο ήταν στο επίκεντρο της πλοκής των Deadpool και Deadpool 2. 

Έτσι, και ο Colossus των X-Men θα είναι ένα ακόμη πρόσωπο από το παλιό σύμπαν της Fox που θα πηδήσει στην όχθη του MCU και του ευρύτερου Multiverse, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο όπως όλα δείχνουν στην πλοκή του threequel. 

Αυτά τα δύο πρόσωπα των προηγούμενων ταινιών του Deadpool έρχονται να προστεθούν στα ήδη επιβεβαιωμένα των Karan Soni και Leslie Uggams, οι οποίοι θα επιστρέψουν ως Dopinder και Blind Al αντίστοιχα. 

Ανάμεσα στα φρέσκα πρόσωπα του Deadpool 3 είναι ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown". Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των "Free Guy", "The Adam Project" και "Stranger Things", ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.