Talk To Me: Από τα πιο περίεργα trailer έχει η νέα ταινία τρόμου της A24

Έρχεται τον Ιούλιο στους κινηματογράφους
12 Απριλίου 2023 16:03
Talk To Me: Από τα πιο περίεργα trailer έχει η νέα ταινία τρόμου της A24

Η A24 έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από τη νέα ταινία τρόμου Talk To Me. Ετοιμαστείτε για πολλά jumpscares και ατμόσφαιρα που κόβει την ανάσα, καθώς αυτό το project είναι γεμάτο με πνεύματα, όπως βλέπουμε άλλωστε από το βίντεο.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει τα γνωστά αδέρφια-YouTubers Danny και Michael Philippou γνωστοί και ως "RackaRacka", οι οποίοι θέλουν να σας διηγηθούν μία φρικιαστική horror ιστορία. Το σενάριο έγραψε ο Danny μαζί με τον Bill Hinzman, βασισμένο σε μία ιδέα του Daley Pearson.

Η ταινία έπαιξε για πρώτη φορά στο Adelaide Film Festival και στην παραγωγή βρίσκονται οι Kristina Ceyton και Samantha Jennings. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Sophie Wilde ως Mia, Joe Bird ως Riley, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen, Zoe Terakes και Chris Alosio.

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Μία παρέα «γαντζώνεται» από το γεγονός ότι μπορεί να φωνάξει πνεύματα χρησιμοποιώντας ένα ταριχευμένο χέρι, μέχρι που μία από αυτούς το πάει άλλου και ανοίγει καταλάθος την πόρτα σε αυτά τα πνεύματα αναγκάζοντας όλους να επιλέξουν ποιον θα εμπιστευτούν: τους νεκρούς ή τους ζωντανούς.

Το Talk To Me θα παίξει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου.

Tags: