Ο Quentin Tarantino μίλησε για την τελευταία του ταινία!

Όσα μάθαμε για το The Movie Critic
12 Απριλίου 2023 10:11
Ο Quentin Tarantino μίλησε για την τελευταία του ταινία!

Ο Quentin Tarantino έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η επόμενη ταινία του, η οποία θα είναι η δέκατη στον αριθμό, θέλει να είναι και η τελευταία ταινία που θα σκηνοθετήσει. Έχουν περάσει χρόνια από το Once Upon A Time in Hollywood και όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν έντονες συζητήσεις στο χώρο για το επόμενό του project.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η δέκατη ταινία του σκηνοθέτη θα ονομάζεται The Movie Critic, αλλά φαίνεται πως δε θα βασίζεται στη διάσημη κριτικό κινηματογράφου, την Pauline Kael.

Αυτό το διέψευσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης. Ωστόσο, σε ποιο πρόσωπο θα είναι βασισμένο το επόμενο φιλμ του; Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι θα διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες και όπως είπε τώρα ο ίδιος, δε θα είναι μια ιστορία εκδίκησης, αλλά κάτι άλλο.

Μιλώντας στο Gunow, ο Tarantino δήλωσε για την δέκατη ταινία του τα εξής:

Υπάρχουν πολλές εικασίες που αναφέρουν σε ποιον θα βασίζεται η νέα μου ταινία. Και ναι, είναι πραγματικός κριτικός ταινιών, αλλά δεν είναι γνωστός, και φυσικά δεν πρόκειται να σας πω περισσότερα (γέλια). Δεν είναι επίσης μία ιστορία εκδίκησης.

Ο διάσημος σκηνοθέτης δήλωσε πρόσφατα ότι ζούμε στη χειρότερη δεκαετία του σινεμά, σε έναν “δημιουργικό αχταρμά“.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι οι εννέα ταινίες του Tarantino είναι οι εξής: Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1 και Vol. 2 (θεωρείται σαν μία), Death Proof, Inglorious Basterds, Django Unchained, The Hateful Eight και Once Upon a Time in Hollywood.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.