Ο Bob Odenkirk του Better Call Saul δε θα έπαιζε σε ταινία της Marvel και αυτός είναι ο λόγος

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο The Independent
11 Απριλίου 2023 16:06
Ο Bob Odenkirk του Better Call Saul δε θα έπαιζε σε ταινία της Marvel και αυτός είναι ο λόγος

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε τον Bob Odenkirk των Better Call Saul και Breaking Bad να εμφανίζεται σε κάποια επόμενη ταινία του Marvel Cinematic Universe, σας έχουμε δυσάρεστα νέα. Και αυτό γιατί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, δεν ταιριάζει σε έναν κόσμο με σούπερ ήρωες.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Independent, ο Odenkirk μίλησε για το αν ψήνεται να παίξει κάποια στιγμή σε ταινία του MCU. “Μου αρέσει να διατηρώ γειωμένα τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι είμαι φτιαγμένος για αυτόν τον κόσμο” είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

Είμαι φτιαγμένος για χαρακτήρες που σε κάνουν να νιώθεις ότι αυτός ο τύπος θα μπορούσε να είναι γείτονάς σου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πιο πρόσφατη δουλειά του ηθοποιού ονομάζεται Lucky Hank και έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο στο AMC. Η σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής: Ο καθηγητής Hank Devereaux ακολουθεί τη γραμμή μεταξύ της κρίσης της μέσης ηλικίας και της πλήρους κατάρρευσης διερευνώντας το ασυνήθιστο χάος στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Bob Odenkirk και Rhea Seehorn θα βρεθούν και πάλι στην ίδια οθόνη

Δημιουργοί του Lucky Hank είναι οι Aaron Zelman και Paul Lieberstein -τον τελευταίο ίσως να τον θυμάστε ως τον "Toby" του The Office. Σε ρόλο παραγωγού συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Peter Farrelly (Green Book).

Το υπόλοιπο cast της σειράς συμπληρώνουν οι: Mireille Enos, Olivia Scott Welch, Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough και Suzanne Cryer.

Ο Odenkirk έγινε ευρέως γνωστός με το ρόλο του ως Saul Goodman/Jimmy McGill στα Breaking Bad και Better Call Saul, ενώ τον έχετε δει και στα Nobody, Saturday Night Live και The Ben Stiller Show.

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον Odenkirk σε κάποια ταινία της Marvel; Πείτε μας στα σχόλια!