The Marvels: Δείτε το πρώτο trailer με την τριάδα superheroes γένους θηλυκού του MCU

Η Captain Marvel της Brie Larson επιστρέφει μαζί με τη Ms. Marvel
11 Απριλίου 2023 16:04
The Marvels: Δείτε το πρώτο trailer με την τριάδα superheroes γένους θηλυκού του MCU

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε μόλις το πρώτο trailer της επόμενης μεγάλης ταινίας του MCU στους κινηματογράφους, καθώς μετά το "Guardians of the Galaxy Vol. 3", σειρά παίρνει τον Νοέμβριο το "The Marvels".

Το "Captain Marvel 2" πρακτικά συνεχίζει την ιστορία της Carol Danvers της Brie Larson, η οποία εδώ θα συμμαχήσει με την Ms. Marvel της Iman Vellani και την Captain Monica Rambeau της Teynoah Parris. Οι κόσμοι δηλαδή της Captain Marvel και των σειρών "WandaVision" και 'Ms. Marvel" συναντώνται για την πιο ισχυρή γυναικεία τριπλέτα ηρώων που γνώρισε το MCU. Μάλιστα, το trailer δείχνει να συνεχίζει ακριβώς μετά την post-credits σκηνή της σειράς του Disney+ της Ms. Marvel, όταν η Kamala Khan άλλαξε θέσεις με την Carol Danvers. 

Ωστόσο, οι τρεις τους φαίνεται πως μοιράζονται την ίδια δύναμη καθώς μεταμορφώνονται η μία στη μορφή της άλλης. Βλέπουμε την Monica Rambeau να εργάζεται ως αστροναύτης στο Saber Space Station για λογαριασμό του Nick Fury και ναι, αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική επιστροφή του Samuel L. Jackson στον εμβληματικό ρόλο, μετά την ταινία Captain Marvel του 2019. 

Δείτε το teaser trailer του The Marvels:

Τα υπόλοιπα μέλη του cast του The Marvel που επιβεβαιώθηκαν είναι οι: Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton σε ρόλο μιας άγνωστης μέχρι στιγμής villain. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.  

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Η Carol Danvers ή αλλιώς Captain Marvel έχει πλέον ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες οδηγούν την Κάρολ να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν Καμάλα Καν από το Jersey City, γνωστής και ως Ms Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, που τώρα είναι αστροναύτης της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Όλοι μαζί, αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Το The Marvels αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2023.