The Mother: Σύντομα θα δείτε την Jennifer Lopez ως φονική εκτελέστρια στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα παίξει τον Μάιο
11 Απριλίου 2023 14:24
The Mother: Σύντομα θα δείτε την Jennifer Lopez ως φονική εκτελέστρια στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο υλικό από το The Mother, το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο και ετοιμάζεται τώρα για την πρεμιέρα του. Σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez ως μία φονική δολοφόνος που βγαίνει από την παρανομία.

Εκείνη θα προσπαθήσει να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια, ενώ θέλει παράλληλα να ξεφύγει από κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Φυσικά, η “J.Lo” πρόκειται να διαλύσει όλους όσους σταθούν εμπόδιo του στόχου της.

Επιπροσθέτως, θα πρέπει να φτιάξει και πάλι τη σχέση με την κόρη της, ενώ παράλληλα θα παλεύει για την επιβίωσή τους. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η ταινία υπόσχεται και τεράστια set pieces με δράση, ενώ δε θα λείπει και το δραματικό στοιχείο.

Το νέο υλικό, λοιπόν, είναι δύο νέες αφίσες που έχουν στο επίκεντρο τη χαρακτήρα που υποδύεται η Lopez.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Ενώ καταδιώκεται από επικίνδυνους εχθρούς, μια πληρωμένη δολοφόνος βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που άφησε πριν από χρόνια.

Η σκηνοθεσία είναι της Niki Caro (Mulan), ενώ το cast περιλαμβάνει και τους Joseph Fiennes, Omari Hardwick και Gael García Bernal.

Το The Mother θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Μαΐου.