Power Rangers - Netflix: Δείτε μια νέα σκηνή από την επετειακή ταινία “Once & Always“

Στις 19 Απριλίου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους 30 χρόνια μετά
11 Απριλίου 2023 01:22
Power Rangers - Netflix: Δείτε μια νέα σκηνή από την επετειακή ταινία “Once & Always“

Πολύ σύντομα οι λατρεμένοι παλιοί Power Rangers από τη σειρά "Mighty Morphin Power Rangers" πρόκειται να κάνουν μια επετειακή επανένωση στο Netflix -τουλάχιστον όσοι απέμειναν και θέλησαν να επανέλθουν. Αυτό θα γίνει χάρη στην ταινία Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always" που θα προβληθεί στις 19 Απριλίου μέσα από το Netflix. 

Τώρα, ο streaming κολοσσός δημοσίευσε μια νέα σκηνή από την ταινία στην οποία οι Rocky, Zack, Billy και Cat αποκτούν ξανά τις ικανότητες μεταμόρφωσής τους. Για όσους δε θυμούνται, ο Billy είχε χάσει την σύνδεσή του με το Morphin Grid (που δίνει τις Power Ranger ικανότητες) όταν έγινε έκρηξη στο Power Chamber στη σειρά "Mighty Morphin Alien Rangers". Από την άλλη, ο Zack είχε μεταφέρει τις δυνάμεις του στον Adam (Johnny Yong Bosch) και η Kat είχε δώσει το Turbo key της στην Cassie στα γεγονότα της σειράς "Power Rangers: Turbo". 

Η σκηνή που δημοσιεύτηκε μέσα από το Twitter των Power Rangers, αποκαλύπτει πώς η ταινία "Once & Always" θα δικαιολογήσει την ικανότητά τους να μεταμορφώνονται και πάλι σε Rangers. Δείτε τη σκηνή παρακάτω: 

Η special ταινία για την 30η επέτειο από την πρεμιέρα των Mighty Morphin Power Rangers λαμβάνει χώρα "Τριάντα χρόνια αφότου ο σοφός και πανίσχυρος Zordon δημιούργησε τους Mighty Morphin Power Rangers, με την ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος".

Το 30th Anniversary Special είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική φράση του franchise "Once a Ranger, Always a Ranger" (Μια φορά Ranger, Για πάντα Ranger), που σημαίνει ότι όταν γίνεις μέλος της οικογένειας των Ranger, είσαι πάντα καλοδεχούμενος.

Στο ρόλο της Ροζ Ranger για την reunion ταινία θα είναι η Catherine Sunderland, τον αρχικό Μαύρο Ranger θα υποδυθεί ξανά ο Walter Emanuel Jones, μαζί με τον αρχικό Μπλε Ranger του David Yost. Ο Steve Cardenas θα επιστρέψει στο ρόλο του Κόκκινου Ranger ονόματι "Rocky" (2ος κόκκινος Ranger), μαζί με τον Johnny Yong Bosch (2ο Μαύρο Ranger) και την Karan Ashley (2η Κίτρινη Ranger). 

Επίσης, θα εμφανιστεί και η Barbara Goodson ως Rita Repulsa και ο Richard Horvitz ως “Alpha 5”, καθώς και η Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.