Ο Jack Black θέλει έναν συγκεκριμένο ηθοποιό ως Wario στο sequel του Super Mario

Σαρώνει η πρώτη ταινία του αγαπητού χαρακτήρα της Nintendo
10 Απριλίου 2023 15:36
Ο Jack Black θέλει έναν συγκεκριμένο ηθοποιό ως Wario στο sequel του Super Mario

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι το Super Mario Bros. Movie σαρώνει παγκοσμίως, μιας και έχει καταφέρει να προσελκύσει εκατομμύρια θεατές στους κινηματογράφους. Ωστόσο, αν ποτέ έρθει το sequel από την Nintendo και την Illumination, ο Jack Black θα ήθελε να δει και τον Wario μέσα σε αυτήν.

Ο Black μίλησε στο GameSpot για την πιθανή επιστροφή του Bowser σε ένα υποτιθέμενο sequel, καθώς και για τον ηθοποιό που θα ήθελε να δει στο ρόλο του Wario.

Δεν είναι δεδομένη η επιστροφή του Bowser. Ξέρετε, έκανα τις ταινίες του Kung Fu Panda και ήταν διαφορετικός κακός (villain) σε κάθε ταινία. Μπορεί να κάνουν το ίδιο και σε ένα sequel του Super Mario.

Τι κι αν υπάρχει ένας πιο ισχυρός κακός από τον Bowser; Τότε ίσως ο Bowser θα πρέπει να βοηθήσει τον Mario και τους υπόλοιπος για να υπερασπιστούν μαζί το σύμπαν. Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι; Ο Wario. Ο Pedro Pascal είναι ο Wario.

Αν λοιπόν υπάρξει το sequel του Super Mario Bros Movie, ο Jack Black θα ήθελε να δει ως Wario τον Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian).

Μερικές πληροφορίες για το cast του Super Mario Bros. Movie

Ο Chris Pratt δανείζει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του παίζει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο υποδύεται ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ και ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ταινία Super Mario Bros. προβάλλεται στις ελληνικές από την Πέμπτη, 6 Απριλίου του 2023.