Star Wars: Τι συνέβη με την ταινία του Kevin Feige; Η επικεφαλής της Lucasfilm απαντά

Αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή αυτού του project στο Star Wars Celebration 2023
08 Απριλίου 2023 15:36
Star Wars: Τι συνέβη με την ταινία του Kevin Feige; Η επικεφαλής της Lucasfilm απαντά

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι κάποιες υπό ανάπτυξη ταινίες του Star Wars ακυρώθηκαν και μια εξ αυτών ήταν το project δια χειρός Kevin Feige, προέδρου της Marvel. Εν μέσω του Star Wars Celebration 2023, η Kathleen Kennedy έριξε φως στην υπόθεση αυτού του project, αποκαλύπτοντας ότι στην πραγματικότητα δεν συζητήθηκε ποτέ επίσημα, ούτε και επιχειρήθηκε κάτι παραπέρα της ανακοίνωσης. 

"Το σχέδιο του Kevin Feige ήταν κάτι που ανακοινώθηκε στον Τύπο... αλλά τίποτα δεν αναπτύχθηκε περαιτέρω. Ποτέ δεν συζητήσαμε μια ιδέα", δήλωσε η Kennedy. "Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Kevin είναι μεγάλος θαυμαστής του Star Wars. Αν σκεφτόταν κάτι, θα ήμουν όλος αυτιά, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Δεν είναι ένα εγκαταλελειμμένο σχέδιο - απλά δεν έγινε".

Μιλώντας γενικά για την ανάπτυξη ταινιών, η Kennedy είπε ότι μπορεί να είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία για να φτάσει κανείς από το σενάριο στην οθόνη. "Η ανάπτυξη είναι μια περίπλοκη, μακροχρόνια διαδικασία. Για κάποιους ανθρώπους, έχει να κάνει με τον προγραμματισμό. Δουλεύουν πραγματικά ταλαντούχοι άνθρωποι. Οπότε συχνά δεν πρόκειται για μια παραγκώνιση, αλλά για ένα "τελικά είναι έτοιμο;". Αυτό είναι πραγματικά το ζητούμενο", δήλωσε η Kennedy.

Η πρώτη Star Wars ταινία που θα σκηνοθετήσει η Sharmeen Obaid-Chinoy ονομάζεται Star Wars: New Jedi Order και θα σημάνει την επιστροφή της Daisy Ridley στο ρόλο της -πλέον- Jedi Master Rey Skywalker, καθώς θα μεταφερθούμε 15 χρόνια μετά την τελευταία σκηνή του Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker.

Η δεύτερη στα σκαριά Star Wars ταινία θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες των Din Djarin και Grogu και όλου του "Mandoverse". Και η τρίτη ταινία θα είναι το Star Wars: Dawn of the Jedi, η πρώτη prequel ολόκληρου του Star Wars σύμπαντος ταινία, η οποία θα μας μεταφέρει στην απαρχή της Δύναμης και συγκεκριμένα 25.000 χρόνια πριν από τα όσα έχουμε δει σε σειρές και ταινίες μέχρι σήμερα. Σκηνοθέτης του Dawn of the Jedi θα είναι ο James Mangold, των "Logan", "Ford v Ferrari" και του επερχόμενου "Indiana Jones and the Dial of Destiny".