Πιο κοντά στην ταινία crossover των Marvel και DC - Τι αποκάλυψε ο James Gunn

Ενδέχεται τα δύο superhero σύμπαντα να συναντηθούν κάποια στιγμή
07 Απριλίου 2023 23:32
Πιο κοντά στην ταινία crossover των Marvel και DC - Τι αποκάλυψε ο James Gunn

Το ενδεχόμενο ενός crossover μεταξύ Marvel και DC στον κινηματογράφο μοιάζει με ένα άπιαστο όνειρο για τους fans αλλά και μια κολοσσιαία διαστάσεων ευκαιρία για τις δύο εταιρίες. Οι νέες δηλώσεις όμως του James Gunn αποκαλύπτουν πως το όνειρο δεν είναι και τόσο άπιαστο τελικά...απλώς απέχει αρκετά χρόνια από το να γίνει πραγματικότητα. 

Βλέπετε, στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Empire ο νέος επικεφαλής των DC Studios και του DC Universe ερωτήθηκε για την πιθανότητα να γίνει μια ταινία DC/Marvel. Η απάντησή του ήταν θετική και μάλιστα άκρως αποκαλυπτική καθώς είπε ότι πρακτικά οι δύο πλευρές το έχουν συζητήσει ήδη! Ο Gunn άλλωστε είναι ο σκηνοθέτης της τριλογίας των Guardians of the Galaxy και έκανε τη δική του επανάσταση στο MCU ενώ ως γνωστόν διατηρεί άριστες σχέσεις με το μεγάλο αφεντικό της Marvel Studios, τον Kevin Feige. 

"Ποιος ξέρει; Αυτό όμως απέχει πολλά χρόνια" είπε στην απάντησή του ο Gunn και συνέχισε. "Νομίζω ότι πρέπει πρώτα να εδραιώσουμε αυτό που κάνουμε στην DC. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν το έχουμε συζητήσει. Αλλά όλες οι συζητήσεις ήταν πολύ, πολύ ανάλαφρες και ευχάριστες".

Ο Gunn είπε επίσης τα εξής για το ενδεχόμενο αυτό:

"Νομίζω ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα ήταν διασκεδαστικό για τους fans να το δουν. Αλλά νομίζω ότι το θέμα είναι να γειωθούν τα σύμπαντα της Marvel και της DC αυτή τη στιγμή και να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε το καθένα όσο το δυνατόν πιο δυνατά".

"Πιστεύω ότι το crossover που θα μου άρεσε είναι ότι [ο Kevin Feige] και εγώ είμαστε πολύ στενοί φίλοι. Οπότε, μιλάμε όλη την ώρα. Νομίζω ότι η ιδέα μιας αντιπαλότητας μεταξύ της Marvel και της DC, φυσικά, πάντα θα υπάρχει κάποια αντιπαλότητα. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για μένα είναι να ενθαρρύνουμε την εμπειρία του κινηματογράφου. Και η κινηματογραφική εμπειρία είναι κάτι που επιβιώνει σήμερα από τις μεγάλες θεαματικές ταινίες".

Μπορεί ο James Gunn να είναι ο γεφυρωτής μεταξύ DC και Marvel και να δούμε ένα επικό κινηματογραφικό crossover; Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι απλώς θέμα χρόνου. 

Προς το παρόν μένει να κλείσει μια και καλή τις υποχρεώσεις του με τη Marvel και να προωθήσει το Guardians of The Galaxy Vol. 3 που έρχεται τον Μάιο και έπειτα θα αφοσιωθεί πλήρως στις αρμοδιότητές του ως ο αρχιτέκτονας του "Chapter 1 - Gods and Monsters" του νεοσύστατου DC Universe, μαζί με τον συνεργάτη του και co-CEO των DC Studios, Peter Safran.