Joker 2: Folie à Deux - Νέα ματιά στους Joaquin Phoenix και Lady Gaga από το τέλος των γυρισμάτων

Το πολυαναμενόμενο sequel είναι σχεδόν έτοιμο!
06 Απριλίου 2023 12:49
Joker 2: Folie à Deux - Νέα ματιά στους Joaquin Phoenix και Lady Gaga από το τέλος των γυρισμάτων

Με κάθε επισημότητα τα γυρίσματα του Joker 2 ή "Joker: Folie à Deux" ολοκληρώθηκαν όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips μέσα από το Instagram του. Δεν άφησε όμως τους fans της DC και του Joker χωρίς μια νέα ματιά, διότι την ανακοίνωση συνόδευσαν δύο νέες φωτογραφίες των Joaquin Phoenix και Lady Gaga στους ρόλους των Joker/Arthur Fleck και Harleen Quinzel/Harley Quinn αντίστοιχα. 

Αν και μέσω των παπαράτσι είχαμε πάρει αρκετές κοντινές ματιές από τα κοστούμια και την εμφάνισή των πρωταγωνιστών του Joker 2, αυτές οι νέες φωτογραφίες είναι οι πιο επίσημες και λεπτομερείς μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn παραλληλίζεται ακριβώς με την σκηνή του Joker στην πρώτη ταινία που ανεβαίνει στο ασανσέρ. 

"Και έγινε το wrap. Χάρη σε αυτούς τους δύο και ολόκληρο το cast και το καλύτερο συνεργείο που μπορεί να προσφέρει αυτή η βιομηχανία. Από πάνω μέχρι κάτω. Τώρα θα συρθώ σε μια σπηλιά (το δωμάτιο του μοντάζ) για να τα βάλω όλα σε μια σειρά." έγραψε ο Phillips στο Instagram του. 

Οι τελευταίες σκηνές που γυρίστηκαν ήταν στα περίφημα "Joker Stairs" ή αλλιώς τα σκαλιά του Joker από την πρώτη ταινία που βρίσκονται στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, με τους Phoenix και Gaga να χορεύουν σαν ζευγάρι με μακιγιάζ Joker και Harley Quinn. 

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Joker 2: 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Η συνέχεια, με τίτλο Joker: Folie à Deux, σκηνοθετείται από τον Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Επιβεβαιωμένα επίσης θα έχει έντονα στοιχεία μιούζικαλ, σύμφωνα με διάφορες πηγές, κάτι που φαντάζει λογικό, δεδομένου του ταλέντου της Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό. Επίσης, ο τίτλος της ταινίας σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Joker: Τρέλα για Δύο".

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.