Μην σηκωθείτε από τις θέσεις σας όταν τελειώσει η Super Mario Bros. ταινία

Μάθαμε πόσες post credits σκηνές θα έχει
05 Απριλίου 2023 19:08
Μην σηκωθείτε από τις θέσεις σας όταν τελειώσει η Super Mario Bros. ταινία

Αν είστε fans των Super Mario βιντεοπαιχνιδιών, μπορεί αναρωτιέστε αν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων έχει καμία post credit σκηνή μετά το τέλος της, ίσως για να προετοιμάσει το έδαφος για τις μελλοντικές περιπέτειες των εμβληματικών χαρακτήρων της Nintendo. Η σύντομη απάντηση: Ναι! Η ταινία Super Mario Bros. Movie έχει όχι μία, αλλά δύο post credit σκηνές. Επομένως, καλύτερα να μην σηκωθείτε από τις θέσεις σας όταν τελειώσει και ανοίξουν τα φώτα...

Αναλυτικότερα, η πρώτη post credit σκηνή έρχεται μετά τα σύντομα και στυλιζαρισμένα αρχικά credits, ενώ η δεύτερη post credit σκηνή έρχεται μετά την ολοκλήρωση των αναλυτικών credits που χρειάζεται κάποια λεπτά. Η πρώτη σκηνή εστιάζει στον βασικό κακό της ταινίας, ενώ η δεύτερη είναι κάτι σαν teaser για μια πιθανή συνέχεια. Φυσικά, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμη, δεν θα σας πούμε τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι εν λόγω σκηνές, καθώς είναι μια πληροφορία που πολλοί μπορεί να θέλουν να ανακαλύψουν από μόνοι τους.

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες αύριο, Πέμπτη, 6 Απριλίου του 2023.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”. Για την ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας θα μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.