Πότε θα παίξει η νέα ταινία των Power Rangers στο Netflix; - Όλα όσα γνωρίζουμε

Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται μέσα στο μήνα
05 Απριλίου 2023 12:35
Πότε θα παίξει η νέα ταινία των Power Rangers στο Netflix; - Όλα όσα γνωρίζουμε

Σε λίγες μέρες οι πρώτοι θρυλικοί Power Rangers θα έρθουν και πάλι στο Netflix με μία πολύ σπέσιαλ ταινία. Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που τους είδατε τελευταία φορά, και το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always υπόσχεται να μιλήσει στην καρδιά σας αν είστε fan του franchise.

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, από το πότε ακριβώς θα παίξει στην υπηρεσία, το cast, την πλοκή, το επίσημο trailer και άλλα, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την πρεμιέρα.

Πότε θα παίξει η νέα ταινία στο Netflix;

Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.

Μερικές πληροφορίες για το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: Μετά από μία τραγωδία, μια απίθανη νεαρή ηρωίδα παίρνει τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στους Power Rangers για να αναμετρηθεί με την παλιότερη αρχιεθρό της ομάδας.

Η special ταινία για την 30η επέτειο από την πρεμιέρα των Mighty Morphin Power Rangers λαμβάνει χώρα "Τριάντα χρόνια αφότου ο σοφός και πανίσχυρος Zordon δημιούργησε τους Mighty Morphin Power Rangers, με την ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος".

Δάκρυα μοιράζει το trailer με τους παλιούς Power Rangers – Έρχεται νέα ταινία στο Netflix

Το 30th Anniversary Special είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική φράση του franchise "Once a Ranger, Always a Ranger" (Μια φορά Ranger, Για πάντα Ranger), που σημαίνει ότι όταν γίνεις μέλος της οικογένειας των Ranger, είσαι πάντα καλοδεχούμενος.

Αυτό είναι το cast της ταινίας

Στην ταινία παίζουν οι Catherine Sunderland ως Ροζ Ranger, Walter Emanuel Jones ως Μαύρος Ranger, David Yost ως Μπλε Ranger, Steve Cardenas ως Κόκκινος Ranger, Johnny Yong Bosch ως Μαύρος Ranger και Karan Ashley ως Κίτρινη Ranger. Θα δείτε επίσης τους Barbara Goodson ως Rita Repulsa, Richard Horvitz ως “Alpha 5”, καθώς και την Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

Για την ιστορία, το Mighty Morphin Power Rangers έκανε πρεμιέρα στο Fox Kids το 1993 και είναι βασισμένο στην ιαπωνική σειρά “Super Sentai”. Παρόλο που η ιστορία ολοκληρώθηκε με το Power Rangers in Space το 1998, το franchise συνεχίστηκε με ππολλές νέες σειρές και άλλους “Rangers”. Μάλιστα, το 2017 είδαμε και την ταινία “Power Rangers”.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.