Dua Lipa: Έτσι θα είναι σαν μια από τις πολλές “Barbie“ στην ταινία της Margot Robbie

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια θα παίξει την Mermaid Barbie
04 Απριλίου 2023 19:03
Dua Lipa: Έτσι θα είναι σαν μια από τις πολλές “Barbie“ στην ταινία της Margot Robbie

H Warner Bros. αποκάλυψε τις νέες αφίσες της πολυαναμενόμενης ταινίας "Barbie" με τη Margot Robbie (Μάργκο Ρόμπι) και τον Ryan Gosling (Ράιαν Γκόσλινγκ) ως Ken, δίνοντας έτσι μια σφαιρική ματιά σε όλους τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν. Την παράσταση όμως έκλεψε αναμφίβολα στα social media, η Μπάρμπι της Dua Lipa. 

Πράγματι, η διάσημη 27χρονη ποπ σταρ θα υποδυθεί την "Mermaid Barbie", μια βερσιόν δηλαδή γοργόνα της πασίγνωστης κούκλας. Αναμφίβολα η παρουσία μιας τόσο αναγνωρίσιμης τραγουδίστριας -ειδικά στις νεαρές ηλικίες- στην ταινία της Barbie θα αποτελέσει μια διαφήμιση από μόνη της. 

Μαζί της αποκαλύπτονται και οι αφίσες κι άλλων ειδών "Μπάρμπι" και "Κεν" που θα εμφανιστούν στην ταινία όπως του Ncuti Gatwa και της Emma Mackey, πρωταγωνιστών της σειράς "Sex Education" του Netflix, καθώς και του Simu Liu, σταρ του "Shang-Chi" και της Marvel. 

Δείτε μερικά από τα posters της Barbie: 

Dua Lipa - Mermaid Barbie

Emma Mackey - Nobel Prize Barbie 

Margot Robbie - Barbie 

Ryan Gosling - Just Ken

Ncuti Gatwa - Ken 

Simu Liu - Ken 

Μέσα σε όλα αυτά να σας ενημερώσουμε ότι αναμένεται και ένα νέο trailer για την "Barbie" αρκετά σύντομα. 

Να θυμίσουμε ότι την ταινία σκηνοθετεί η Greta Gerwig του οσκαρικού "Lady Bird", σε σενάριο του επίσης οσκαρικού Noah Baumbach (Marriage Story). 

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Scott Evans, Sharon Rooney, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.