Hypnotic: Η νέα ταινία του Ben Affleck έχει μυστήριο και θα παίξει με το μυαλό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Μάιο στους κινηματογράφους
04 Απριλίου 2023 15:47
Hypnotic: Η νέα ταινία του Ben Affleck έχει μυστήριο και θα παίξει με το μυαλό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Hypnotic, ενός νέου αστυνομικού θρίλερ που υπόσχεται μπόλικο μυστήριο, με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck, την Alice Braga και τον William Fichtner. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Robert Rodriguez (We Can Be Heroes, Sin City: A Dame to Kill For), ο οποίος είχε στο μυαλό του την ταινία από το 2002 και φαίνεται ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να την υλοποιήσει.

Μάλιστα, όπως δήλωσε εκείνος πρόσφατα στο Collider, αυτή η ταινία είναι λες και βλέπεις φιλμ του Alfred Hitchcock με steroids, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πολλές ανατροπές που δεν περιμένει ο θεατής.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Αποφασισμένος βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Danny Rourke, βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο, καθώς ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών που θα πλήξουν την πραγματικότητα. Με τη βοήθεια της Diana Cruz, μια χαρισματική μέντιουμ, ο Rourke καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από ένα φονικό «φάντασμα», όπου πιστεύει ότι είναι το κλειδί για να βρει τη χαμένη κόρη του.

Παίζουν επίσης οι Hala Finley (Man With a Plan), Alice Braga (Queen of the South), J. D. Pardo (F9), Dayo Okeniyi (Terminator Genisys), Jeff Fahey (Lost), Jackie Earle Haley (Watchmen) και William Fichtner (Prison Break). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Robert Rodriguez, ενώ το σενάριο έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Max Borenstein (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) και τον γιό του Rebel, ο οποίος είναι και παραγωγός.

Το Hypnotic θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.