Η νέα ταινία του Scorsese με τον Leonardo DiCaprio έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το The Irishman

Θα αγγίζει τις τέσσερις ώρες το νέο φιλμ του θρυλικού σκηνοθέτη
04 Απριλίου 2023 09:56
Η νέα ταινία του Scorsese με τον Leonardo DiCaprio έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το The Irishman

Πρόσφατα μάθαμε ότι η νέα ταινία του Martin Scorsese ονόματι “Killers of the Flower Moon” θα παίξει στο Φεστιβάλ Καννών. Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά το επερχόμενο φιλμ και πιο συγκεκριμένα τη διάρκειά του.

Σε περίπτωση που θεωρούσατε μεγάλο το The Irishman που έπαιξε στο Netflix και είχε διάρκεια 3 ώρες και 29 λεπτά, να σας πούμε κάπου εδώ, ότι το Killers of the Flower Moon θα αγγίζει τις 4 ώρες. Αυτό έγινε γνωστό τώρα μέσα από το Variety και έτσι, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα πριν μπείτε στην κινηματογραφική αίθουσα ή πριν πατήσετε play όταν παίξει στο Apple TV+.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion και Tantoo Cardinal, ενώ είναι μια παραγωγή της Apple και των Dan Friedkin και Bradley Thomas.

Η πλοκή του "Flower Moon" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και εξιστορεί τη δολοφονία αρκετών μελών της φυλής Οσάζ τη δεκαετία του 1920, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Οι φόνοι τράβηξαν την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI, το οποίο κατά την έρευνά του ανακάλυψε μια σκοτεινή συνωμοσία.

Νέα ταινία Scorsese - DiCaprio: Επίσημα μάθαμε πότε βγαίνει το Killers of the Flower Moon

Ο Scorsese είχε δηλώσει παλιότερα ότι όταν διάβασε το βιβλίο του Grann, ήξερε ότι έπρεπε να το κάνει ταινία. Πέρασε αρκετές ώρες μαζί με τον αρχηγό ονόματι "Standing Bear" για να πείσει το έθνος Osage να βοηθήσει στα γυρίσματα. Η ταινία γυρίστηκε στην Pawhuska της Οκλαχόμα, την αυθεντική τοποθεσία των γεγονότων.

Πότε θα παίξει το Killers of the Flower Moon;

Όπως μάθαμε πρόσφατα, το νέο φιλμ του Martin Scorsese θα βγει στους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου σε περιορισμένες αίθουσες και από τις 20 Οκτωβρίου θα διατεθεί ευρύτερα στον υπόλοιπο κόσμο. Αργότερα θα καταφθάσει και στο Apple TV+ μιας και πρόκειται για μία παραγωγή “Apple Original Film” σε συνεργασία με την Paramount Pictures.