Blue Beetle: Αυτός είναι ο νέος ήρωας της DC με τον σταρ του “Cobra Kai“ - Δείτε το πρώτο trailer

O Xolo Maridueña μεταμορφώνεται στο νέο κινηματογραφικό αστέρι της DC!
03 Απριλίου 2023 19:33
Blue Beetle: Αυτός είναι ο νέος ήρωας της DC με τον σταρ του “Cobra Kai“ - Δείτε το πρώτο trailer

Η Warner Bros. και η DC Studios αποκάλυψαν πλήρως το "Blue Beetle", τη νέα ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC που θα μας συστήσει στον ομώνυμο νεαρό ήρωα, τον οποίο υποδύεται ο Xolo Maridueña που θα γνωρίζετε και ως στον σταρ της σειράς "Cobra Kai" του Netflix. 

Το πρώτο trailer που κυκλοφορεί ήδη σε 4Κ ανάλυση, δίνει αρκετά vibes από το πρώτο "Iron Man" αλλά και λίγο από τον "Spider-Man" της Marvel, καθώς ο Jaime Reyes ανακαλύπτει ότι το "Scarab' τον διάλεξε ως ξενιστή του που του δίνει τις ασύλληπτες δυνάμεις του εξωγήινου αυτού εξωσκελετού και τον μεταμορφώνει σε Blue Beetle. 

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Πουερτορικανός Angel Manuel Soto παίζουν επίσης οι: George Lopez ως θείος Rudy, η Susan Sarandon (Thelma & Louise) ως Victoria Kord, ο Raoul Trujillo (Apocalypto) ως ο κακός Carapax και ο Harvey Guillén (What We Do In The Shadows) σε άγνωστο ρόλο.

Δείτε το πρώτο trailer του Blue Beetle: 

Η σύνοψη της ταινίας: "Ο φρέσκος απόφοιτος πανεπιστημίου Jaime Reyes επιστρέφει στο σπίτι του γεμάτος φιλοδοξίες για το μέλλον του, για να διαπιστώσει ότι το σπίτι του δεν είναι ακριβώς όπως το άφησε. Καθώς ψάχνει να ανακαλύψει τη θέση του στον κόσμο, η μοίρα επεμβαίνει όταν ο Χάιμε ξαφνικά βρίσκεται στην κατοχή ενός αρχαίου κειμηλίου εξωγήινης βιοτεχνολογίας: του Σκαραβαίου. Όταν ο Σκαραβαίος επιλέγει αιφνιδίως τον Χάιμε να γίνει ο συμβιωτικός ξενιστής του, του χαρίζεται μια απίστευτη πανοπλία ικανή για εξαιρετικές και απρόβλεπτες δυνάμεις, αλλάζοντας για πάντα το πεπρωμένο του, καθώς γίνεται ο σούπερ ήρωας BLUE BEETLE."

Ποια θα είναι η θέση του Jamie Reyes aka Blue Beetle στο νέο DC Universe του James Gunn μένει να φανεί, εκτός κι αν αποτελέσει μια ξεχωριστή ιστορία σε άλλο σύμπαν της DC. 

Το Blue Beetle θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Αυγούστου 2023.