Έχουμε νέα για το Fantastic Four της Marvel!

Μάθαμε ποιος θα γράψει το σενάριο
03 Απριλίου 2023 19:33
Έχουμε νέα για το Fantastic Four της Marvel!

Κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Fantastic Four των Marvel Studios. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το THR, η ταινία έχει νέο σεναριογράφο, ο οποίος έχει δουλέψει και στο πρόσφατο Avatar: The Way of Water.

Αναλυτικότερα, το αμερικανικό site αναφέρει ότι ο Josh Friedman είναι αυτός που θα γράψει το σενάριο της ταινίας, ο οποίος έχει δουλέψει μεταξύ άλλων και για την τηλεοπτική σειρά Snowpiercer. Επίσης, ετοιμάζει και το σενάριο του επερχόμενου Kingdom of the Planet of the Apes. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Friedman έχει βοηθήσει στην ιστορία και στο lore του Avatar 2 και θα βρίσκεται και στις επόμενες ταινίες του James Cameron.

Παλιότερα είχε γίνει γνωστό ότι ο Jeff Kaplan και ο Ian Springer θα γράψουν τους νέους Fantastic Four, αλλά φαίνεται ότι οι δυο τους δεν βρίσκονται πλέον στο project. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του THR δεν αναφέρει το λόγο.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι τη σκηνοθεσία του Fantastic Four θα αναλάβει ο Matt Shakman, σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων της σειράς WandaVision του Disney Plus. Πρόσφατα ακούσαμε και κάποιες φήμες που έλεγαν ότι ο Adam Driver θα βρίσκεται σε αυτό το project. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Αν και ακόμα δεν είναι επίσημο, ακούγεται επίσης ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν μέσα στο 2023, με την ταινία να αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου του 2025. Οπότε, μέχρι τότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.