Joker 2: Η Lady Gaga χορεύει στα εμβληματικά σκαλιά της πρώτης ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέα ματιά στα γυρίσματα που λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη
02 Απριλίου 2023 10:23
Joker 2: Η Lady Gaga χορεύει στα εμβληματικά σκαλιά της πρώτης ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η παραγωγή του Joker 2 ή αλλιώς Joker: Folie à Deux συνεχίζονται κανονικά στη Νέα Υόρκη και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικά νέα βίντεο και εικόνες από την πλημμυρισμένη με κόσμο Νέα Υόρκη.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media βίντεο και εικόνες με την Lady Gaga ως Harley Quinn, όπου βρίσκεται στα γνωστά σκαλιά της πρώτης ταινίας. Πίσω από τις κάμερες υπάρχει αρκετός κόσμος που τράβηξε βίντεο και φωτογράφησε τη γνωστή σταρ, η οποία φαίνεται να το απολαμβάνει, μιας και χορεύει ανεβαίνοντας τα σκαλιά.

Τη συνέχεια του Joker σκηνοθετεί για άλλη μια φορά ο Todd Phillips, ο οποίος μάς είχε χαρίσει και την πρώτη ταινία του 2019. Από όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, το Joker: Folie à Deux θα είναι ένα μιούζικαλ, κάτι που φαντάζει λογικό, δεδομένου του ταλέντου της Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό.

Η Lady Gaga στη γνωστή πλέον σκάλα στα γυρίσματα του Joker 2

Νέα βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Στο Joker 2 θα παίξουν οι Joaquin Phoenix, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Πότε θα παίξει στους κινηματογράφους;

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να παίξει παγκοσμίως στις 4 Οκτωβρίου του 2024.