The Equalizer 3: Αποκαλύφθηκε η πλοκή της ταινίας του Denzel Washington

Τον Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους
01 Απριλίου 2023 15:50
The Equalizer 3: Αποκαλύφθηκε η πλοκή της ταινίας του Denzel Washington

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες που αφορούν την πλοκή του The Equalizer 3, το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο. Φυσικά, θα δείτε για άλλη μια φορά τον Denzel Washington στο ρόλο του Robert McCall, που αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή: να τα βάλει με μία μαφία.

Το 3ο κεφάλαιο θα σας μεταφέρει σε ένα γραφικό τοπίο της Νότιας Ιταλίας και θα έχει να κάνει με μία μαφία που τα βάζει με τους φίλους του Robert McCall. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο The Equalizer 3 θα δείτε και τους Dakota Fanning, Sonia Ben Ammar (Scream 2022), Gaia Scodellaro (You, Me and the Apocalypse) και Remo Girone (Ford v Ferrari).

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας, λοιπόν, αναφέρει τα εξής:

Από τότε που εγκατέλειψε τη ζωή του ως δολοφόνος, ο Robert McCall αγωνίστηκε να συμφιλιωθεί με τα φρικτά πράγματα που έκανε στο παρελθόν και βρίσκει την παρηγοριά στο να βοηθάει τους καταπιεσμένους. Βρίσκοντας τον εαυτό του στην Νότια Ιταλία, ανακαλύπτει ότι οι νέοι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο κάποιων εγκληματιών. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν μια άσχημη και θανατηφόρα τροπή, ο McCall ξέρει τι πρέπει να κάνει: αναλάβει τη μαφία μόνος του.

Στο The Equalizer 3 θα μάθουμε περισσότερα για τον Robert McCall του Denzel Washington

Ο Antoine Fuqua θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα του 3ου κεφαλαίου και πρόσφατα αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Θα αποκαλύψουμε περισσότερα πράγματα για τον Robert σε αυτή την ταινία. Ναι, νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί, να μάθετε περισσότερα πράγματα για εκείνον. Η ταινία γυρίζεται στην Ιταλία, οπότε αυτό θα είναι διασκεδαστικό. Τώρα ψάχνουμε κι άλλες τοποθεσίες. Επίσης, προσπαθούμε να βρούμε μερικά μικρά και παραθαλάσσια χωριά για τα γυρίσματα. Μετά θα είμαστε στη Σικελία και τη Νάπολη.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Richard Wenk, ο οποίος είχε γράψει και τις προηγούμενες δύο ταινίες.

Οι Equalizer ταινίες έχουν αποδειχθεί κερδοφόρες για τη Sony Pictures έχοντας μεσαίου επιπέδου budget (mid-budget όπως το αποκαλούν) στις πλάτες του. Το πρώτο The Equalizer κυκλοφόρησε το 2014 και έφερε $194 εκατ. στα ταμεία, ενώ το The Equalizer 2 με budget που δεν ξεπέρασε τα $62 εκατ. έφερε $190 εκατομμύρια στο box office.

Το The Equalizer 3 αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες.