John Wick 5: Το φαντάζεστε με Keanu Reeves, Cillian Murphy και Jason Momoa;

Το cast των ονείρων του για μελλοντικές ταινίες αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης Chad Stahelski
01 Απριλίου 2023 14:07
John Wick 5: Το φαντάζεστε με Keanu Reeves, Cillian Murphy και Jason Momoa;

Το John Wick 5 μπορεί να είναι στα πλάνα της Lionsgate αλλά όχι για το άμεσο μέλλον, καθώς δεν έχει τελειώσει η εμπορική πορεία του John Wick: Chapter 4 στις αίθουσες. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης του franchise, Chad Stahelski, δε μπορεί να ονειρεύετε ποιους άλλους διάσημους αστέρες θα ήθελε στο franchise του, πλάι στον "Baba Yaga" του Keanu Reeves.

Μέσα από τη νέα του συνέντευξη στο ScreenRant, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης των John Wick αποκαλύπτει μερικά από τα ονόματα με τα οποία θα ήθελε να συνεργαστεί σε μελλοντικές ταινίες του franchise. Αρχίζει λοιπόν και απαριθμεί τα ονόματα μεγάλων ηθοποιών που θα ήθελε να δει αναφερόμενος στους Cillian Murphy της σειράς "Peaky Blinders", στον Jason Momoa των "Aquaman" και "Fast X", στους θρυλικούς Jackie Chan, Sylvester Stallone και Jet Li, τον Jason Statham, μέχρι και νεότερους όπως ο Chris Hemsworth και ο Hugh Jackman. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: "Είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι. Τόσοι πολλοί! Ο Keanu και εγώ έχουμε ένα ολόκληρο συμβούλιο ανθρώπων με τους οποίους θα θέλαμε να συνεργαστούμε. Αν μου έλεγες ότι ο Cillian Murphy θα έπαιζε σε μια ταινία του John Wick, θα έλεγα "Θεέ μου!". Αν μου λέγατε ότι ο Jackie Chan ή ο Jet Li ή ο Jason Statham; Αν μου έλεγες ότι ο Stallone θα έκανε ένα cameo! Είμαι λίγο παλιομοδίτης, οπότε η λίστα των ονείρων μου είναι: "Ο Κλιντ Ίστγουντ να κάνει κάποια εμφάνιση". Ο Christian Bale, ο Chris Hemsworth ή ο Hugh Jackman, ο Matt Damon και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αγαπώ. Είμαστε φίλοι με τον Jason Momoa, και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο κίνητρο από το να έρθει ο Jason Momoa και να σου ρίξει αυτό το βλέμμα! Έλα τώρα. Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους θα θέλαμε πολύ να δουλέψουμε. Είτε πρόκειται για το John Wick είτε για κάποιο άλλο έργο, είμαι fanboy όπως όλοι οι άλλοι. Αν μπορούσα να δουλέψω με αυτούς τους ανθρώπους, θα το έκανα."

Φαντάζεστε λοιπόν τον Momoa σαν έναν αντίπαλο εκτελεστή απέναντι στον John Wick ή τον Cillian Murphy και τον Clint Eastwood σαν μέλη του High Table; Ή τον Hugh Jackman και τον Chris Hemsworth πλάι στον Wick του Κιάνου Ριβς; Ο Stahelski πάντως ήδη το έχει φανταστεί. Μήπως όμως έτσι κλείνει το μάτι για ενδεχόμενες συμμετοχές κάποιων εξ αυτών; Ο χρόνος θα δείξει. 

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο: 

Η Lionsgate θέλει πλέον το John Wick 5 και το σκέφτεται σοβαρά για το πώς θα γίνει η ταινία. Παράλληλα, ο Keanu Reeves έχει θέσει έναν και μοναδικό όρο για να επιστρέψει για το John Wick 5 και είναι αρκετά απλός, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Θέλετε να μάθετε κι άλλα facts για τις ταινίες John Wick; Τότε πατήστε εδώ

Donnie Yen εξέφρασε ότι θα ήθελε να είναι πρωταγωνιστής σε μία spinoff ταινία, την ώρα που η Lionsgate αναπτύσσει αρκετά spinoffs και ένα από αυτά θα αποκαλυφθεί σύντομα

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.