Spider-Man: Ο ηθοποιός του Sandman θα επιστρέψει σε μελλοντική ταινία της Marvel

Ο Thomas Haden Church επιβεβαιώνει ότι συζητιέται
31 Μαρτίου 2023 11:31
Spider-Man: Ο ηθοποιός του Sandman θα επιστρέψει σε μελλοντική ταινία της Marvel

Κλείνει το μάτι προς τους fans ο Thomas Haden Church στο ενδεχόμενο της επιστροφής του ως Sandman, μετά την τελευταία του εμφάνιση στο άκρως επιτυχημένο Spider-Man: No Way Home

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Pilot Productions, o ηθοποιός της αυθεντικής τριλογίας Spider-Man του Tobey Maguire αποκάλυψε ότι δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τον εμβληματικό κακό της Marvel. Όταν τον ρώτησαν για το εάν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στο ρόλο του Sandman, o Church απάντησε θετικά αποκαλύπτοντας ότι πράγματι έχουν γίνει συζητήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση. 

"Ο Jon Watts και εγώ, και η Amy Pascal, η επικεφαλής παραγωγός, μαζί με τον Kevin Feige, κάναμε πολλές συζητήσεις. Και θα έλεγα ότι... έγιναν συζητήσεις για την πιθανότητα να εμφανιστεί ο Sandman σε μια μελλοντική εκδοχή του. Έγινε η συζήτηση για το αν θα επιστρέψει και ίσως να πάρει μια πιο ολοκληρωμένη ιστορία με τον Flint και να μην είναι μόνο ο Sandman, αλλά να επιστρέψει στην ανθρώπινη μορφή, γιατί υπήρχε μια τέτοια υπόθεση." ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Αναφέρθηκε κιόλας στο γεγονός που ο χαρακτήρας του από άποψη πλοκής και εντός του MCU δεν μπορούσε να εμφανιστεί στην ανθρώπινη μορφή του. Αν θυμάστε στο "No Way Home" εμφανίστηκε μόνο στη "Sandman" μορφή του ως ένας πλήρως CGI χαρακτήρας. Ωστόσο, τα λόγια του αφήνουν να εννοηθούν ότι σε κάποια μελλοντική ταινία της Marvel θα επανεμφανιστεί και μάλιστα στην Marko Flint εκδοχή του. 

Με τις φήμες εδώ και καιρό να αναφέρουν ότι η Sony ετοιμάζει ξεχωριστές ταινίες-sequels όπως ένα Spider-Man 4 με τον Tobey Maguire, οι πιθανότητες και τα σενάρια για το που μπορεί να πεταχτεί είναι πολλά. Θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί σε ταινία εντός του Sony's Spider-Man Universe.