Jeremy Renner: “Λύγισε“ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το ατύχημα - “Θυμάμαι τα πάντα“

Ο 52χρονος σταρ της Marvel μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα
31 Μαρτίου 2023 11:06
Jeremy Renner: “Λύγισε“ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το ατύχημα - “Θυμάμαι τα πάντα“

Πριν μερικές ημέρες ο Jeremy Renner ανέβασε για πρώτη φορά ένα βίντεο με τον ίδιο να περπατάει, πραγματοποιώντας ειδικό πρόγραμμα ανάρρωσης, μετά το παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. 

Τώρα, ο 52χρονος αστέρας της Marvel πραγματοποιεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το ατύχημα εκεί όπου αναμένεται να μιλήσει εφ'όλης της ύλης για την εμπειρία του. Στο trailer της ειδικής εκπομπής του ABC που θα ονομάζεται "Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph" και δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Renner αποκαλύπτει ότι θυμάται τα πάντα από τη στιγμή που τον καταπλάκωσε ένα εκχιονιστικό βάρους 7 τόνων. "Θυμάμαι τα πάντα. Ήμουν ξύπνιος σε κάθε στιγμή του ατυχήματος" είπε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέντευξη εμφανίζεται και ο ανιψιός του, για τον οποίο ο Renner πρακτικά θυσιάστηκε καθώς πήγαινε να τον πλακώσει και λέει "Τον είδα σε μια λίμνη αίματος γύρω από το κεφάλι του. Έτρεξα κοντά του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός." Ο Renner κατέληξε στην εντατική για αρκετές εβδομάδες και χρειάστηκαν δύο χειρουργεία για τα βαριά τραύματά του. 

Στο trailer ακούγεται και ένα απόσπασμα από την κλήση προς το ασθενοφόρο, που έκανε ο ανιψιός του και αποτυπώνονται με γλαφυρό τρόπο τα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα. Ο Τζέρεμι Ρένερ ακούγεται να βογκάει από τον πόνο την ώρα που κάποιοι του λένε "να συνεχίσει να παλεύει" για να μείνει ζωντανός. 

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του: 

Η δημοσιογράφος Diane Swayer διαβάζει κιόλας τη μακρά λίστα των βαρύτατων τραυματισμών του περιλαμβάνει 8 σπασμένα πλευρά σε 14 σημεία, σπασμένο δεξί γόνατο, αστράγαλο, κνήμη αριστερού ποδιού, σπασμένο αριστερό αστράγαλο, σπασμένη δεξιά κλείδα και σπασμένη κάτω γνάθο. Ο πνεύμονάς του είχε υποστεί ρήξη, ενώ το συκώτι του είχε τρυπηθεί από το πλευρικό του οστό. "Πώς θα είναι το σώμα μου; Θα είμαι απλώς μια σπονδυλική στήλη και ένας εγκέφαλος, σαν κάποιου είδους επιστημονικό πείραμα;" αναφέρει ο Renner για τις σκέψεις του όσο ήταν στο νοσοκομείο. 

Στο σημείο όμως που ο Renner λύγισε και δάκρυσε ήταν όταν αποκαλύφθηκε πως είπε στην οικογένειά του ότι "λυπάται" στη νοηματική γλώσσα. "Επέλεξα να επιβιώσω. Αυτό δεν πρόκειται να με σκοτώσει, με τίποτα. Έχω χάσει πολλή σάρκα και οστά σε αυτή την εμπειρία, αλλά έχω ανεφοδιαστεί και γεμίσει με αγάπη και τιτάνιο" λέει ο Renner με αποφασιστικότητα.

"Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, βλέπεις ένα νέο πρόσωπο;" ρωτάει η Sawyer, στην οποία ο Renner απαντά: "Όχι, βλέπω έναν τυχερό άνθρωπο."

Ολόκληρη η συνέντευξη του Renner θα μεταδοθεί στις 6 Απριλίου στο κανάλι ABC.