John Wick 5: Επίσημες σκέψεις για την επιστροφή του Keanu Reeves

Η Lionsgate το σκέφτεται το ενδεχόμενο επίσημα
30 Μαρτίου 2023 20:15
John Wick 5: Επίσημες σκέψεις για την επιστροφή του Keanu Reeves

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο εμπορικό ντεμπούτο του John Wick: Chapter 4 δίνει όχι μόνο ελπίδες για τα spinoffs που ετοιμάζονται, αλλά και για την επόμενη επιστροφή του Keanu Reeves στον ρόλο που ανέστησε την καριέρα του. 

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο επικεφαλής της Lionsgate, Joe Drake, ανέφερε ότι παρόλο που όλοι οι συντελεστές θα ξεκουραστούν από το franchise αυτό για λίγο, το ενδεχόμενο του John Wick 5 επέστρεψε στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας, με κάθε επισημότητα. Σε αυτό φυσικά συνέβαλλε η μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία του John Wick 4 στις αίθουσες με εισπράξεις που ξεπερνούν ήδη τα $150 εκατομμύρια παγκοσμίως και οι διθυραμβικές κριτικές που έχει λάβει. 

"Υπάρχει θέληση και υπάρχει προθυμία. Και σίγουρα θα μπορούσατε να ερμηνεύσετε αυτό το τέλος με διαφορετικούς τρόπους", δήλωσε ο Drake. "Όλοι θα ξεκουραστούμε λιγάκι εδώ και μετά θα σκαλίσουμε ιδέες για το αν υπάρχει ένας πειστικός τρόπος να πάμε στο πέντε. Αλλά αυτό δεν υπάρχει καμία εγγύηση"

Η δήλωση αυτή έρχεται κιόλας κόντρα στο γεγονός ότι το John Wick Chapter 4 θα ήταν το οριστικό φινάλε αυτών των σειρών ταινιών με τον Keanu Reeves. Να θυμίσουμε ότι παλιότερα το αρχικό πλάνο ήταν να γυριστεί το John Wick 5 διαδοχικά με το John Wick 4, ένα σχέδιο που ποτέ δεν ευδοκίμησε μετά την πανδημία αλλά και την γενικότερη αλλαγή σχεδίων των συντελεστών. 

Την ίδια ώρα, ο Keanu Reeves έχει θέσει έναν και μοναδικό όρο για να επιστρέψει για το John Wick 5 και είναι αρκετά απλός, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Θέλετε να μάθετε κι άλλα facts για τις ταινίες John Wick; Τότε πατήστε εδώ

Donnie Yen εξέφρασε ότι θα ήθελε να είναι πρωταγωνιστής σε μία spinoff ταινία, την ώρα που η Lionsgate αναπτύσσει αρκετά spinoffs και ένα από αυτά θα αποκαλυφθεί σύντομα

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.