The Super Mario Bros. ταινία: Μάθαμε εάν θα έχει post-credits σκηνή

Ο Chris Pratt λέει να παραμείνετε στις θέσεις σας...
30 Μαρτίου 2023 20:03
The Super Mario Bros. ταινία: Μάθαμε εάν θα έχει post-credits σκηνή

Θα υπάρχει post-credits σκηνή στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων του Super Mario; Η απάντηση είναι πως ναι θα υπάρχει και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο "Mario" της ταινίας, δηλαδή ο Chris Pratt που δανείζει τη φωνή του στην μασκότ της Nintendo. 

Κατά τη διάρκεια μας συνέντευξης στο CBR, με τον Charlie Day (Luigi) στο πλάι του, ρωτήθηκαν τι θα ήθελα να δουν σε ένα ενδεχόμενο sequel του The Super Mario Bros. Movie και εκεί είναι που έγινε η αποκάλυψη. Στο σημείο εκείνο, ο Pratt είπε πως υπάρχει μια post-credits σκηνή η οποία κάνει tease το sequel και περί τίνος πρόκειται. "Ακούστε, στο τέλος της ταινίας, υπάρχει μια post-credit σκηνή που σας δίνει μια γεύση για το τι θα μπορούσε να είναι η συνέχεια. Και αυτό με συναρπάζει πάρα πολύ". είπε χαρακτηριστικά

Και πρόσθεσε: "Υπάρχει μια φημολογία για το Luigi's Mansion. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι για το Gamecube. Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο". κλείνοντας το μάτι στο ενδεχόμενο πως η συνέχεια θα δοθεί μέσω μιας "Luigi's Mansion" ταινία. Το τι ακριβώς θα περιέχει αυτή η post-credits σκηνή θα το μάθουμε μετά τις 6 Απριλίου που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία. Το σίγουρο είναι πως αν θέλετε να τη δείτε, παραμείνετε στις θέσεις σας στην κινηματογραφική αίθουσα. 

Το επίμαχο σημείο της συνέντευξης στο 3:02 του παρακάτω βίντεο: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”. Για την ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας θα μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. 

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.