Μια ιδιαίτερη και 9 φορές υποψήφια για Όσκαρ ταινία έρχεται στο Disney Plus

Πολύ σύντομα καταφθάνει η νέα ταινία του Martin McDonagh με τους Colin Farrell και Brendan Gleeson
30 Μαρτίου 2023 15:28
Μια ιδιαίτερη και 9 φορές υποψήφια για Όσκαρ ταινία έρχεται στο Disney Plus

Το "The Banshees of Inisherin" μπορεί να μην σάρωσε στα Oscars αλλά το γεγονός ότι απέσπασε 9 υποψηφιότητες και ήταν ανάμεσα στα φαβορί είναι ένας από τους λόγους για να το δείτε.

Τώρα, η νέα ταινία του Martin McDonagh, σκηνοθέτη των "In Bruges" και "Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι", με τις καθηλωτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon και Barry Keoghan, αναμένεται πολύ σύντομα στην streaming υπηρεσία της Disney. Πρόκειται άλλωστε για μια παραγωγή της Searchlight Pictures (πρώην στούντιο της Fox Pictures), η οποία είναι θυγατρική της Disney.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της ταινίας "Τα Πνεύματα του Ινισέριν" μαθαίνουμε ότι η οσκαρική ταινία θα γίνει διαθέσιμη στο Disney Plus στις 12 Απριλίου. Σε περίπτωση που θέλετε να τη δείτε μπορείτε ήδη να την προσθέσετε στη watch list σας πατώντας εδώ

Πρόκειται για μια ακόμη οσκαρική ταινία που έρχεται στην υπηρεσία μετά το "Empire of Light" (Η Αυτοκατορία του Φωτός) του Sam Mendes, με πρωταγωνίστρια την Olivia Colman και τον Colin Firth. 

Συνολικά, η ταινία απέσπασε 9 υποψηφιότητες στην 95η Τελετή Απονομής στις κατηγορίες Α' Ανδρικού (Colin Farrell), Β' Ανδρικού (Barry Keoghan, Brendan Gleeson), Β' Γυναικείου (Kerry Condon), Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Μουσικής και πρωτότυπου σεναρίου.

Τις εντυπώσεις μας για το Banshees of Inisherin, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε το trailer του The Banshees of Inisherin παρακάτω: