Avatar 3: Κλεφτή ματιά στα νέα σκηνικά της Pandora - Φωτιές, έρημοι και χιόνια!

Ο James Cameron είχε υποσχεθεί ότι θα δούμε άλλες περιοχές της Pandora
30 Μαρτίου 2023 13:43
Avatar 3: Κλεφτή ματιά στα νέα σκηνικά της Pandora - Φωτιές, έρημοι και χιόνια!

Την υπόσχεσή του ότι θα δούμε πολλές νέες περιοχές και περιβάλλοντα της Pandora θα τηρήσει ο James Cameron για το επερχόμενο Avatar 3 και τα sequels του. Μέσα από την VOD κυκλοφορία του Avatar: The Way of the Water πήραμε μια κλεφτή ματιά με φωτογραφίες από τα σκηνικά που θα δούμε στο Avatar 3. 

Συγκεκριμένα αυτά προέρχονται από το bonus υλικό της VOD κυκλοφορίας του Avatar: The Way of Water εκεί όπου εμφανίστηκαν μερικά concept art τα οποία απεικονίζουν τρία διαφορετικά περιβάλλοντα της Pandora. 

Τις φωτογραφίες ανήρτησε πρώτα στο Twitter το @DiscoveringPandora όπου στην πρώτη απεικονίζεται η ηφαιστειακή περιοχή της Pandora που θα αποτελέσει την πατρίδα των "Ash People" των Na'vi, οι οποίοι θα είναι και οι νέοι "κακοί" του Avatar 3. Ένα άλλο σκηνικό αφορά μια ερημική περιοχή στην Pandora με τεράστιους βράχους και βουνά που αιωρούνται όπως στα Halleylujah Mountains της πρώτης Avatar ταινίας. 

Ένα τρίτο περιβάλλον όμως είναι αυτό που δείχνει την πολική πλευρά της Pandora και είναι άγνωστο εάν θα εμφανιστεί στο Avatar 3 (ή Avatar 3: The Seed Bearer όπως μάλλον θα ονομάζεται) ή στα Avatar 4 και 5 που επίσης είναι στα σκαριά και έχει εξασφαλιστεί πως θα τα δούμε στις αίθουσες, λόγω της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας του Avatar: The Way of Water. 

Πρόσφατα ο παραγωγός των Avatar, Jon Landau, έριξε φως στο λόγο για τον οποίο γύρισαν ήδη ένα σημαντικό μέρος του Avatar 4. "Το πρώτο act έχει ήδη γυριστεί. Επειδή για να σας πω την αλήθεια υπάρχει ένα χρονικό άλμα μετά το τέλος του πρώτου act του Avatar 4 και έπρεπε να συγκεντρώσουμε όλα τα παιδιά πριν μεγαλώσουν κι άλλο και να γυρίσουμε όλες τις σκηνές." είπε χαρακτηριστικά. 

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το Avatar 3, καθώς και τα Avatar 4 και 5 θα τα βρείτε πατώντας εδώ

Φημολογείται ότι το Avatar 3 μπορεί να κυκλοφορήσει και σαν σειρά 9 επεισοδίων στο Disney Plus, περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ.

Στα φετινά Oscars το Avatar: The Way of Water ήταν υποψήφιο για τέσσερα βραβεία συμπεριλαμβανομένου καλύτερης ταινίας, καλύτερων ειδικών εφέ, σκηνογραφίας και ήχου, όπου τελικά απέσπασε ένα χρυσό αγαλματίδιο για τα εφέ του. 

Tags: