Asteroid City: Το trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson έχει εξωγήινους και ένα εκπληκτικό cast

Παράξενο και ατμοσφαιρικό δείχνει το νέο φιλμ του διάσημου σκηνοθέτη
29 Μαρτίου 2023 21:42
Asteroid City: Το trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson έχει εξωγήινους και ένα εκπληκτικό cast

Η Focus Features κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Asteroid City, του ολοκαίνουργιου φιλμ του Wes Anderson των The French Dispatch, Isle of Dogs και The Grand Budapest Hotel. Από τα πρώτα πλάνα φαίνεται ότι η νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη είναι παράξενη, καθώς μια εκδήλωση παίρνει μια περίεργη τροπή όταν εμφανίζονται…εξωγήινοι.

Το Asteroid City διαδραματίζεται σε μια φανταστική αμερικάνικη πόλη σε μια έρημο περίπου το 1955. Η σύνοψη λέει ότι μία εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για να συγκεντρώσει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για έναν επιστημονικό διαγωνισμό, αναστατώνεται, καθώς συμβαίνουν κάποια πολύ παράξενα γεγονότα που πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο.

Η νέα ταινία του Anderson έρχεται με ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους Tom Hanks, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Willem Dafoe, Hong Chau, Hope Davis, Sophia Lillis, Adrien Brody, Steve Carell, Edward Norton, Jeff Goldblum, Tilda Swinton, Maya Hawke, Rita Wilson και άλλους.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Wes Anderson και η ιστορία αυτή γράφτηκε παρέα με τον Roman Coppola, ο οποίος βρισκόταν και στην παραγωγή του The French Dispach.

Το Asteroid City θα παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου, ενώ αναμένεται να φτάσει και σε άλλες χώρες στις 23 του ίδιου μήνα. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.