Robert Downey Jr: Χαμός στο eBay για την τσίχλα του Iron Man - Η εξωφρενική τιμή πώλησης

Ναι, όλος αυτός ο ντόρος για μια τσίχλα
29 Μαρτίου 2023 18:53
Robert Downey Jr: Χαμός στο eBay για την τσίχλα του Iron Man - Η εξωφρενική τιμή πώλησης

Ο Robert Downey Jr. είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, γνωστός ειδικά για τον εμβληματικό του ρόλο ως Iron Man. Βέβαια, μερικοί από τους θαυμαστές του και οι πιο ένθερμοι εξ αυτών, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μια περιουσία, για κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα πετούσαν: την τσίχλα του.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές του εξωτερικού, ένα κομμάτι τσίχλας που φέρεται να μάσησε ο Downey και να τοποθετήθηκε στο εμβληματικό αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του φίλου του και σκηνοθέτη Jon Favreau βγήκε σε δημοπρασία στο eBay. Η αρχική προσφορά ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των €37.248 και ο πωλητής ισχυρίζεται ότι η τσίχλα μπορεί να ελεγχθεί για το DNA του Downey.

Η διαβόητη τσίχλα υποτίθεται ότι αποκτήθηκε από τον φερόμενο ως πωλητή, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του Hollywood Walk of Fame του Favreau τον περασμένο μήνα, εκεί όπου ο Downey εκφώνησε λόγο τιμώντας τον συνεργάτη του. Λίγο μετά και θέλοντας να κάνει πλάκα, ο Downey κόλλησε την τσίχλα του στο αστέρι του Favreau, κάτι που καταγράφηκε σε βίντεο από τις παρευρισκόμενες κάμερες και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο πωλητής, ο οποίος χρησιμοποιεί στο eBay το username "ironmanfan2023", έγραψε στην περιγραφή: "Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ίδιος ο Robert Downey Jr έβαλε την τσίχλα του στο αστέρι και πιθανώς την άφησε εκεί, την οποία κατάφερα να αρπάξω. Την πουλάω στην ίδια κατάσταση που την πήρα και μπορεί να εξεταστεί για το DNA του".

Η δημοπρασία έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών περίεργων fans και εν δυνάμει αγοραστών, οι οποίοι έχουν αφήσει σχόλια στα social media που κυμαίνονται από θαυμασμό έως δυσπιστία. Κάποιοι αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της τσίχλας, ενώ άλλοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα "κομμάτι" του αγαπημένου τους ηθοποιού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την περιβόητη τσίχλα: 

Το γεγονός ότι η δημοπρασία ολοκληρώνεται την 1η Απριλίου είναι κάτι που επίσης έχει εγείρει υποψίες, καθώς μπορεί να πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα. Ωστόσο, ο πωλητής επέμεινε ότι δεν πρόκειται για αστείο και ότι σοβαρολογεί για την πώληση της τσίχλας.

Το αν η τσίχλα είναι αληθινή ή όχι και το αν κάποιος θα πληρώσει πράγματι 37.000+ ευρώ γι' αυτήν, μένει να το δούμε. Όπως και να 'χει, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι ένθερμοι θαυμαστές του Robert Downey Jr. είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να δείξουν την αφοσίωσή τους στο είδωλό τους!