Μια θρυλική γκανγκστερική ταινία με τον Al Pacino έρχεται στο ελληνικό Netflix

Και ναι, είναι αυτή που φαντάζεστε
29 Μαρτίου 2023 18:36
Μια θρυλική γκανγκστερική ταινία με τον Al Pacino έρχεται στο ελληνικό Netflix

Το Netflix πρόκειται να φέρει ακόμη μία θρυλική-cult ταινία των ‘80s στις οθόνες σας, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Al Pacino. Ο λόγος γίνεται για το Scarface (Ο Σημαδεμένος) που γνώρισε τεράστια επιτυχία το 1983 που κυκλοφόρησε και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του.

Όπως μάθαμε μέσα από το YouTube κανάλι του ελληνικού Netflix, το Scarface θα είναι στη διάθεσή σας από το Σάββατο 1 Απριλίου. Εκτός από τον Al Pacino, σε αυτό το φιλμ θα δείτε και τους Steven Bauer, Michelle Pfeiffer, Mary Elizabeth Mastrantonio, Robert Loggia, Miriam Colon, F. Murray Abraham, Paul Shenar, Harris Yulin, Ángel Salazar, Arnaldo Santana και άλλους.

Η πλοκή του Scarface λέει τα εξής:

Την άνοιξη του 1980, το λιμάνι του Μαριέλ άνοιξε και χιλιάδες άνθρωποι απέπλευσαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήρθαν αναζητώντας το αμερικανικό όνειρο. Ένας από αυτούς το βρήκε στις ηλιόλουστες λεωφόρους του Μαϊάμι… πλούτο, δύναμη και πάθος πέρα από τα πιο τρελά του όνειρα. Ήταν ο Τόνι Μοντάνα. Ο κόσμος θα τον θυμάται με άλλο όνομα…Σημαδεμένος.

Να σημειωθεί πως το Scarface του 1983 έγινε πολύ γρήγορα αγαπητό στο κοινό χάρη στην εκπληκτική ερμηνεία του Al Pacino, με τις ατάκες του να έχουν αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι τους στην ιστορία του σινεμά μέχρι και σήμερα.

Δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω.