Νέα ταινία Pixar: Το “Elemental“ είναι στο...στοιχείο του στο καινούργιο trailer

Τα ετερώνυμα αντιδρούν τον ερχόμενο Ιούνιο
28 Μαρτίου 2023 22:50
Νέα ταινία Pixar: Το “Elemental“ είναι στο...στοιχείο του στο καινούργιο trailer

Η Disney και η Pixar έδωσαν στη κυκλοφορία το νεότερο trailer για το "Elemental", που αποτελεί την ολοκαίνουργια πρωτότυπη ταινία του διάσημου και λατρεμένου στούντιο παραγωγής ταινιών κινουμένων σχεδίων. 

Η νέα ταινία των Disney Pixar, διαδραματίζεται στην Element City, όπου οι κάτοικοι της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα ζουν μαζί. Η ιστορία μάς μιλάει για τη Φλόγα (Ember - Leah Lewis), μια σκληρή, εύστροφη και φλογερή νεαρή γυναίκα, της οποίας η φιλία με έναν διασκεδαστικό, εύθυμο τύπο που ονομάζεται Νηρέας (Wade - Mamoudou Athie), την κάνει να αμφισβητεί τις πεποιθήσεις της για τον κόσμο που ζουν.

Δείτε το νέο trailer του "Elemental" 

Επίσης, αποκαλύφθηκε περαιτέρω το voice cast της 27ης ταινίας της Pixar που περιλαμβάνει: τον υποψήφιο για Όσκαρ συν-σκηνοθέτη και σεναριογράφο του Inside Out, Ronnie del Carmen, η Shila Ommi (Tehran), την Wendi McLendon-Covey (The Goldbergs), την Catherine O'Hara (Schitt's Creek), τον Mason Wertheimer και τον Joe Pera, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς του Adult Swim, Joe Pera Talks with You.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Ember και Wade δανείζουν τις φωνές τους οι Leah Leeis και Mamoudou Athie αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία του "Elemental" ανέλαβε ο βετεράνος της Pixar, Peter Sohn, γνωστός για το "The Good Dinosaur" του 2015, ενώ το σενάριο υπογράφει η Brenda Hsueh. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μουσική της ταινίας επιμελείται ο θρυλικός Thomas Newman. 

Το Elemental ("Στο Στοιχείο Τους" στα ελληνικά) θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στους κινηματογράφους. 

Tags: