Trolls 3: Επιστρέφουν για νέες και πιο ώριμες σκανταλιές - Δείτε το πρώτο trailer

Γεγονός το “Trolls Band Together“ που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα στις αίθουσες
28 Μαρτίου 2023 22:19
Trolls 3: Επιστρέφουν για νέες και πιο ώριμες σκανταλιές - Δείτε το πρώτο trailer

Τα Trolls επιστρέφουν με το πολυαναμενόμενο sequel του επιτυχημένου "Trolls World Tour" που φέρει τον τίτλο "Trolls Band Together" και το πρώτο trailer που δημοσιεύτηκε αποκαλύπτει μια χορταστική πρώτη ματιά στη νέα τους περιπέτεια. 

Στο Trolls 3 οι Poppy και Branch είναι πλέον ζευγάρι έχοντας περάσει από χίλια κύματα, αλλά τώρα που ζούνε το μεταξύ τους, το μυστικό παρελθόν του Branch θα ταράξει τη σχέση τους. Αυτό θα γίνει η αφορμή για τη νέα περιπέτεια του διδύμου, καθώς η Poppy θα βοηθήσει τον Branch να σμίξει ξανά με τα χαμένα του αδέρφια και να σώσουν το ένα από αυτά από την αφάνεια της ποπ κουλτούρας. 

Ένα από τα κεντρικά θέματα του Trolls 3 θα είναι τα boybands φυσικά όπως αυτό των NSYNC, που ο πρωταγωνιστής Justin Timberlake ήταν κάποτε μέλος τους. Εκτός από την 90s νοσταλγία θα υπάρχει και ένα πιο ώριμο ύφος στην τρίτη ταινία όπως αναφέρουν οι συντελεστές: "Το κοινό μας έχει μεγαλώσει από τότε που βγήκε η πρώτη Trolls ταινία. Υπάρχουν αστεία και edgy σκηνικά για αυτούς μιας και τώρα θα είναι φοιτητές.

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας υπογράφει ο Walt Dohrn. Στο voice cast θα υπάρξουν πολλές νέες προσθήκες γνωστών ονομάτων του Χόλιγουντ όπως οι: Camila Cabello, Troye Sivan, Kid Cudi, Daveed Diggs, Amy Schumer, Andrew Rannells, RuPaul, Zosia Mamet, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, το δίδυμο Aino Jawo-Caroline Hjelt, Anderson .Paak, Ron Funches, Kunal Nayyar και Kenan Thompson.

Δείτε το trailer του Trolls 3: 

Η επίσημη σύνοψη του Trolls Band Together έχει ως εξής: "Μετά από δύο ταινίες αληθινής φιλίας και αδυσώπητου φλερτ, η Poppy (Anna Kendrick) και ο Branch (Justin Timberlake) είναι πλέον επίσημα, επιτέλους, ζευγάρι (#broppy)! Καθώς έρχονται όλο και πιο κοντά, η Poppy ανακαλύπτει ότι ο Branch έχει ένα μυστικό παρελθόν. Κάποτε ήταν μέλος του αγαπημένου του φαινομένου boyband, BroZone, μαζί με τα τέσσερα αδέρφια του: Floyd (υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Troye Sivan), John Dory (Eric André, Sing 2), Spruce ( βραβευμένος με Grammy Daveed Diggs, Hamilton) και Clay (βραβευμένος με Grammy Kid Cudi, Don't Look Up). Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Branch ήταν ακόμα μωρό, όπως και η οικογένειά τους, και ο Branch δεν έχει δει τα αδέρφια του από τότε.

Όταν όμως ο αδελφός του Branch, ο Floyd, απαγάγεται για το μουσικό του ταλέντο από ένα ζευγάρι κακοποιών ποπ σταρ, τον Velvet (βραβευμένη με Emmy Amy Schumer, Trainwreck) και τον Veneer (βραβευμένος με Grammy και υποψήφιος για Tony Andrew Rannells, The Book of Mormon). Έτσι, ο Branch και η Poppy ξεκινούν ένα συγκλονιστικό και συναισθηματικό ταξίδι για να επανασυνδέσουν τα άλλα αδέρφια και να σώσουν τον Floyd από μια μοίρα χειρότερη και από την αφάνεια της ποπ κουλτούρας."

Το Trolls 3 ή "Trolls Band Together" θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους.