John Wick 4: Ο Donnie Yen 'ψήνεται' για spinoff ταινία με τον χαρακτήρα του

Την ώρα που γίνεται συζήτηση για διάφορες spinoff ταινίες στο σύμπαν του John Wick
28 Μαρτίου 2023 21:39
John Wick 4: Ο Donnie Yen 'ψήνεται' για spinoff ταινία με τον χαρακτήρα του

Μετά το άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο του John Wick - Chapter 4 από όλες τις απόψεις, η Lionsgate βάζει πλώρη για επέκταση του σύμπαντος και με πολλαπλά spinoffs να βρίσκονται στα σκαριά, καθώς δεν είναι έτοιμη να πει "αντίο" ούτε στον Keanu Reeves ούτε στο franchise φυσικά. 

Ένας χαρακτήρας που ο κόσμος γνώρισε στο John Wick 4 και λατρεύτηκε είναι αυτός του Caine, του τυφλού εκτελεστή που υποδύεται ο Donnie Yen. Ο 59χρονος Κινέζος ηθοποιός και μάστερ των ταινιών δράσης εξέφρασε τη θέλησή του να γίνει μια spinoff ταινία βασισμένη στον Caine. 

Μιλώντας συγκεκριμένα στο Variety αποκάλυψε την πρόθεσή του για ένα "Caine" spinoff λέγοντας: "Θα ήθελα πολύ να κάνω μια spinoff ταινία του John Wick γύρω από τον Caine. Πάντα γίνονται τέτοιες 'συζητήσεις' στο Χόλιγουντ (γελώντας)." Τονίζει όμως ότι θα είχε προβλήματα με το πρόγραμμά του επειδή ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του τρέχουν μια διαφημιστική εταιρία στην Κίνα. 

Την ίδια ώρα ο Keanu Reeves έχει θέσει έναν και μοναδικό όρο για να επιστρέψει για το John Wick 5 και είναι αρκετά απλός, όπως θα δείτε πατώντας εδώ. Από όσο γνωρίζουμε από τις τελευταίες δηλώσεις της Lionsgate, ετοιμάζεται τουλάχιστον μια ακόμη spinoff ταινία του John Wick που θα μάθουμε για αυτήν αρκετά σύντομα. 

Παράλληλα θα δούμε μάλλον προς το 2024 την "Ballerina" της Ana De Armas ως το πρώτο spinoff φιλμ του Wick σύμπαντος. Εκεί όπου θα επανεμφανιστεί τόσο ο Keanu Reeves και ο Ian McShane στους αντίστοιχους ρόλους τους. 

Τηλεοπτικά επίσης, το σύμπαν θα επεκταθεί με την prequel σειρά "The Continental" στο Amazon Prime Video, που θα πρωταγωνιστεί μια νεαρή βερσιόν του Winston (Ian McShane) και θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2023. 

Τις εντυπώσεις μας από το John Wick - Chapter 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης θα βρείτε πατώντας εδώ

10+1 facts για το John Wick που ίσως δε γνωρίζατε 

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Tags: