Captain America 4: Επιστρέφει ένα ακόμη πρόσωπο από το The Incredible Hulk

Που έχει σχέση με τον Thunderbolt Ross του Harrison Ford
28 Μαρτίου 2023 21:18
Captain America 4: Επιστρέφει ένα ακόμη πρόσωπο από το The Incredible Hulk

Μια ακόμη επιστροφή από το μακρινό παρελθόν του MCU θα δούμε στο επερχόμενο "Captain America: New World Order". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η Liv Tyler θα επιστρέψει στο MCU και στο ρόλο της Betty Ross για χάρη του Captain America 4. Αυτή θα είναι η επανεμφάνισή της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μετά από 16 χρόνια, καθώς τελευταία φορά την είδαμε στο "The Incredible Hulk' του 2008, πλάι στον τότε "Bruce Banner" του Edward Norton. 

Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για την κόρη του Thaddeus 'Thunderbolt' Ross που στην ταινία The Incredible Hulk έχει σχέση με τον Bruce Banner. Τότε τον Ross τον υποδύθηκε ο θρυλικός William Hurt, όμως μετά τον θάνατό του, το ρόλo του Στρατηγού Ross ανέλαβε ο επίσης θρυλικός Harrison Ford. 

Το πώς η χαρακτήρας της Betty Ross θα δέσει στην πλοκή του Captain America: New World Order και του Phase 5 και ποια θα είναι η σχέση της με τον τωρινό Bruce Banner του Mark Ruffalo, μένουν να φανούν. Πάντως θα υπάρξει κι άλλη επιστροφή από το The Incredible Hulk, αυτή του Tim Blake Nelson στο ρόλο του "The Leader". 

Τα νέα ονόματα του cast συμπληρώνουν πρόσωπο που επιστρέφουν από τη σειρά "The Falcon and The Winter Soldier" και είναι οι: Anthony Mackie ως Captain America/Sam Wilson, Carl Lumbly ως Isaiah Bradley, Tim Blake Nelson (Watchmen HBO, The Ballad of Buster Scruggs) ως "The Leader" και ο Danny Ramirez ως ο νέος Flacon. Επίσης, παίζει και η Shira Haas, που έγινε γνωστή από τη σειρά "Unorthodox" του Netflix και θα υποδυθεί την πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero/mutant, ονόματι Sabra. 

Τη σκηνοθεσία του "Captain America: New World Order" έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Cloverfield Paradox), σε σενάριο των Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) και Dalan Musson

Το Captain America: New World Order είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.