Έρχεται ολοκαίνουργια ταινία στο σύμπαν του John Wick!

Εκτός του Ballerina με την Ana De Armas
28 Μαρτίου 2023 15:38
Έρχεται ολοκαίνουργια ταινία στο σύμπαν του John Wick!

Το John Wick: Chapter 4 παίζει στους κινηματογράφους εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα και όπως όλα δείχνουν, ακόμη μια ταινία πάνω σε αυτό το σύμπαν βρίσκεται στα σκαριά. Όπως μεταφέρει το Collider, η Lionsgate έχει υπό ανάπτυξη ένα ακόμα project σε αυτό το επιτυχημένο franchise που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά.

Η παραγωγός, Erica Lee, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: Υπάρχει ακόμη μια ταινία που αναπτύσσουμε και νομίζω ότι θα την ανακοινώσουμε ας πούμε σε έναν ή δύο μήνες. Έπειτα, ελπίζω ότι θα υπάρχει ένα Ballerina 2 ή και το John Wick: Chapter 5, καθώς και πολλά άλλα πράγματα.

Έχουμε στα σκαριά πολλά projects και έχουμε πολλές συζητήσεις με πολλούς σεναριογράφους και μάνατζερ για το σύμπαν του Wick, το οποίο είναι προτεραιότητά μας.

Ωστόσο, δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο για την ταινία αυτή, καθώς ούτε ποια πρόσωπα από την κεντρική σειρά με τον Keanu Reeves θα βρίσκονται εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Lionsgate θέλει να μεγαλώσει αυτό το σύμπαν με κάθε τρόπο. Άλλωστε πριν μερικές μέρες μάθαμε ότι ετοιμάζεται ήδη και το επόμενο βιντεοπαιχνίδι.

Μια επική ταινία με τον Keanu Reeves έρχεται στο Netflix!

Πρόσφατα μάθαμε διά στόματος Joe Drake (Πρόεδρος του Motion Picture Group της Lionsgate), ότι η εταιρία θέλει πολλά John Wick με τον Reeves.

Δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε αντίο στον Keanu, αλλά ούτε στο franchise. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Έχω δει αυτή την ταινία (το John Wick: Chapter 4) πέντε φορές την τελευταία εβδομάδα. Ξέρω γιατί συγκινεί τόσο πολύ το κοινό.

Αλλά πρώτα θα δείτε το Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana De Armas, ενώ μετά η τηλεοπτική σειρά, The Continental, που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.