Από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες της Marvel θα είναι το Guardians of the Galaxy 3

Αποκαλύφθηκε από τον James Gunn
28 Μαρτίου 2023 15:04
Από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες της Marvel θα είναι το Guardians of the Galaxy 3

Ο James Gunn, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο για το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αποκάλυψε τη διάρκεια της ταινίας. Έτσι, φαίνεται ότι θα καθίσετε και για αρκετή ώρα στους κινηματογράφους, μιας και θα είναι από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες της Marvel που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα.

Ο James Gunn απάντησε σε έναν θαυμαστή, ο οποίος τον ρώτησε αν όντως ισχύουν όλα αυτά που ακούγονται για τη διάρκεια του “Vol. 3” και αν όντως θα διαρκεί 2 ώρες και 29 λεπτά.

Ο διάσημος σκηνοθέτης απάντησε τα εξής:

Ναι είναι κάπου τόσο, αλλά όχι ακριβώς τόσο. Και σας υπόσχομαι ότι δε πάει χαμένο ούτε ένα δευτερόλεπτο. Δεν κάνει κοιλιά. Ήταν απαραίτητο να υπάρχει ολόκληρο το arc κάθε σημαντικού χαρακτήρα (Guardian), όχι μόνο γι’ αυτή την ταινία, αλλά για όλη την τριλογία.

Έτσι, όπως καταλάβατε, το “Vol. 3” των Guardians θα είναι πάνω κάτω 2 ώρες και 30 λεπτά. Αυτό το κάνει αυτόματα μια από τις μεγαλύτερες ταινίες της Marvel μέχρι σήμερα.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, αλλά και η Jennifer Holland.

Το Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Μαΐου.