Andy Serkis: Η νέα Planet of the Apes ταινία “θα σας πάρει τα μυαλά”

Πρώτες δηλώσεις από τον ηθοποιό με όλα όσα έχει ακούσει
28 Μαρτίου 2023 13:22
Andy Serkis: Η νέα Planet of the Apes ταινία “θα σας πάρει τα μυαλά”

Πριν από αρκετό καιρό μάθαμε ότι η 20th Century Fox ετοιμάζει τη συνέχεια στο σύμπαν “Ο Πλανήτης των Πιθήκων” και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Όπως γνωρίζουμε, η νέα ονομασία της ταινίας είναι Kingdom of the Planet of the Apes και θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Owen Teague (It), Freya Allen (The Witcher) και Peter Macon (The Orville).

Τώρα, μιλώντας στο Cinemablend, ο Andy Serkis, ο οποίος έπαιζε στις παλιότερες ταινίες του franchise, δήλωσε ότι το Kingdom of the Planet of the Apes “θα σας πάρει τα μυαλά”.

Νομίζω ότι ο Wes Ball θα κάνει μια καταπληκτική δουλειά με αυτή την ταινία. Νομίζω, από αυτά που έχω δει και από αυτά που έχω ακούσει ότι είναι μια εκπληκτική δουλειά. Και εκεί που επέλεξαν να πάνε την ιστορία, νομίζω ότι “θα σας πάρει τα μυαλά”.

Ο Wes Ball, ο οποίος μάς χάρισε την τριλογία "The Maze Runner" θα είναι εδώ ο σκηνοθέτης, καθώς και ο Josh Friedman θα γράψει το σενάριο, μαζί με τους Rick Jaffa, Amanda Silver και Patrick Aison (Prey).

Το "Kingdom" είναι η αρχή ενός εντελώς νέου μέρους του έπος του Planet of the Apes, το οποίο ξεκινά πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του War for the Planet of the Apes.

Η νέα ταινία “Ο Πλανήτης των Πιθήκων” έρχεται! – Δείτε την πρώτη πανέμορφη εικόνα

Το Kingdom of the Planet of the Apes αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 24 Μαίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.