Μια επιτυχημένη ταινία δράσης του 2021 έρχεται σύντομα στο ελληνικό Netflix

Με πρωταγωνιστή τον Bob Odenkirk
28 Μαρτίου 2023 11:41
Μια επιτυχημένη ταινία δράσης του 2021 έρχεται σύντομα στο ελληνικό Netflix

Μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Bob Odenkirk των Breaking Bad και Better Call Saul θα παίζει πολύ σύντομα μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix.

Ο λόγος γίνεται για το Nobody (Κανένας) που τα πήγε πολύ καλά εμπορικά, αλλά και σε κριτικές το 2021, όπου είδαμε τον εν λόγω ηθοποιό σε έναν κόντρα ρόλο. Το Nobody θα παίξει στο ελληνικό Netflix στις 22 Απριλίου.

Πρόκειται για ένα φιλμ της Universal Pictures σε σκηνοθεσία του Ilya Naishuller (Hardcore Henry), στο οποίο ο Odenkirk υποδύεται τον Hutch Mansell, έναν οικογενειάρχη που ξαφνικά «τρελαίνεται» και τα βάζει με τον υπόκοσμο.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Connie Nielsen, Christopher Lloyd (ο Doc των Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha, Humberly Gonzalez.

Η περίληψη της ταινίας:

Μερικές φορές, ο άνθρωπος που περνάει απαρατήρητος είναι και ο πιο επικίνδυνος. Η ιστορία του «Nobody» πυροδοτείται από μια αναίτια εισβολή ληστών, η οποία ωθεί έναν υποτιμημένο και αγνοημένο οικογενειάρχη να αξιοποιήσει τα καλά κρυμμένα, θανατηφόρα και αδίστακτα ένστικτά του, ώστε να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή.

Πρόκειται για μια ευρηματική περιπέτεια με σκηνές βίας από τους παραγωγούς των περιπετειών του John Wick και του Atomic Blonde. Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, Μπομπ Όντενκερκ (Better Call Saul, The Post, Nebraska) πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Χατς Μάνσελ, ενός υποτιμημένου και αρκετά παραγκωνισμένου πατέρα και συζύγου, ο οποίος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να αντιδρά. Είναι ο καθημερινός… «Κανένας».

Όταν δύο ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του ένα βράδυ, ο Χατς δεν βρίσκει το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του, στην προσπάθειά του να μην προκαλέσει υπερβολική βία. Ο έφηβος γιος του, ο Μπλέικ, (Γκέιτζ Μονρόε) απογοητεύεται και η σύζυγός του, η Μπέκα (Κόνι Νίλσεν) δείχνει να απομακρύνεται.

 Ο απόηχος του συμβάντος έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καταπιεσμένη οργή του Χατς, καθώς θα του ξεκλειδώσει ένστικτα και θα τον στείλει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι το οποίο θα ανασύρει σκοτεινά μυστικά και φονικές δεξιότητες. Μέσα σε ένα μπαράζ από γροθιές, σφαίρες και λάστιχα που καίνε την άσφαλτο, ο Χατς καλείται να σώσει την οικογένειά του από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και να διασφαλίσει ότι κανείς στο εξής δεν θα τον υποτιμήσει ως «κανένα».

Τον Αύγουστο του 2022 μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει το sequel της ταινίας, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας.