John Wick 5: Ο Keanu Reeves βάζει έναν και μοναδικό όρο για να επιστρέψει ξανά

Σε περίπτωση που θέλετε να τον ξαναδείτε ως Mr. Wick...
27 Μαρτίου 2023 23:15
John Wick 5: Ο Keanu Reeves βάζει έναν και μοναδικό όρο για να επιστρέψει ξανά

Την ώρα που το John Wick - Chapter 4 λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές και σπάει τα ταμεία παγκοσμίως στις κινηματογραφικές αίθουσες, έχει ήδη γίνει συζήτηση για την επόμενη ταινία και κατά πόσο είναι πιθανό να συμβεί. 

Η Lionsgate θέλει πολύ όχι μια αλλά πολλές ακόμη John Wick ταινίες, ωστόσο τα πράγματα για τους συντελεστές και τον σταρ είναι διαφορετικά. Ο Keanu Reeves, μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Entertainment Weekly, αποκάλυψε τον μοναδικό όρο που θέτει για να επιστρέψει στο John Wick 5.

Αυτός ο λόγος για τον ίδιο είναι αρκετά πειστικός ώστε να επιστρέψει ξανά σε αυτόν τον τόσο απαιτητικό ρόλο από πλευράς stunts και επικίνδυνων σκηνών. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Keanu είναι 58 ετών πλέον και παρόλο που κάνει το 90% των stunts που βλέπουμε στο John Wick 4, δε θα μπορεί να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα. 

Ο σταρ και "Baba Yaga" της υπόθεσης ανέφερε ότι θα έκανε το John Wick 5 εφόσον επέστρεφε μαζί του ο συνήθης σκηνοθέτης των ταινιών του franchise, Chad Stahelski. Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Δεν ξέρω, υποθέτω ότι θα πρέπει να βασιστώ στο "ποτέ μη λες ποτέ". Θέλω να πω, δεν θα έκανα μια ταινία John Wick χωρίς τον Chad Stahelski. Θα πρέπει να δούμε πώς θα είναι. Για μένα, είναι πολύ σωστό το να βρει τη γαλήνη του ο John Wick.

Τις εντυπώσεις μας από το John Wick - Chapter 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης θα βρείτε πατώντας εδώ

10+1 facts για το John Wick που ίσως δε γνωρίζατε

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.