Fast X: Κάτι κοιτάζει ο Jason Momoa στις νέες εικόνες της ταινίας (ΦΩΤΟ)

Τρεις νέες φωτογραφίες με Vin Diesel και Brie Larson
27 Μαρτίου 2023 17:34
Fast X: Κάτι κοιτάζει ο Jason Momoa στις νέες εικόνες της ταινίας (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κι άλλες φωτογραφίες από το Fast X (Fast and Furious 10), οι οποίες θέλουν να σας δώσουν μια ακόμη ματιά από τρεις κεντρικούς χαρακτήρες. Ναι, για άλλη μια φορά, το φωτογραφικό υλικό, το οποίο έρχεται από το Total Film, επικεντρώνεται στους Vin Diesel, Jason Momoa και Brie Larson.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την Larson να είναι έτοιμη να πιεί μπίρα με τον Vin Diesel σε μια -όπως φαίνεται- χαλαρή στιγμή της ταινίας, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία ο Jason Momoa κοιτάζει κάτι επίμονα. Η τρίτη εικόνα θέλει να σας δώσει μια ακόμη ματιά από τον αγώνα του “Dom” και του “Dante”, όπως είχαμε δει άλλωστε και από το επίσημο trailer. Ο Dante (Momoa) είναι ο κακός της υπόθεσης εδώ, που επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση από τον Dom δέκα χρόνια μετά.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες παρακάτω

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων και τους Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Το Fast X αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.